Anime tavsiyesi

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Başlangıç olarak kötü :( İlerledi mi tamam da direk başlangıca ecchiyle girerse bu işin sonu kötü ._.
Anime zaten aşırı ecchi ile başlamışsa DxD'deki gibi bir şey olabilme ihtimali yüksektir.
DxD şuana kadar gördüğüm tek konulu "hentaü" diyebilirim. Ecchinin dışına çıkıyor.[DOUBLEPOST=1421186752,1421186664][/DOUBLEPOST]
Adamım Zurin %50 haklı burada. To Love Ru da kızların cinsel organları gözüküyor sansürsüzün de. B)
Ama sen bunu nereden bileceksin yavrum*
Dakara Boku wa, H ga Dekinai izliyorum oppailer apaçık ortada. Böyle ecchiler normal echhilerdir işte. Ecchinin asıl amacı oppailerdir. OPPAİ OPPAİ OPPAİ.
//Ve evet hala "ecchi" yazamıyor*

"Ama sen bunu nereden bileceksin yavrum*" umarım bunu bana söylemedin*

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Anime zaten aşırı ecchi ile başlamışsa DxD'deki gibi bir şey olabilme ihtimali yüksektir.
DxD şuana kadar gördüğüm tek konulu "hentaü" diyebilirim. Ecchinin dışına çıkıyor.[DOUBLEPOST=1421186752,1421186664][/DOUBLEPOST]
Dakara Boku wa, H ga Dekinai izliyorum oppailer apaçık ortada. Böyle ecchiler normal echhilerdir işte. Ecchinin asıl amacı oppailerdir. OPPAİ OPPAİ OPPAİ.
//Ve evet hala "ecchi" yazamıyor*

"Ama sen bunu nereden bileceksin yavrum*" umarım bunu bana söylemedin*
Sagopa dinliyorum (Mevsimler gibisin) duyar duymaz yazdım sana.
Bahse varım en ağır Ecchi To Love Ru.Ağır derken her şeyi ortaya çıkartan türünden.On da ki tek konu oppai değil kısaca kadın vücudunun her yeri.

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Sagopa dinliyorum (Mevsimler gibisin) duyar duymaz yazdım sana.
Bahse varım en ağır Ecchi To Love Ru.Ağır derken her şeyi ortaya çıkartan türünden.On da ki tek konu oppai değil kısaca kadın vücudunun her yeri.
Tabikisi.

++ Dün gece 4 hentaü izledi psikolojisi bozuldu hala da izlemek istiyor*

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Yani beyler hangi animeyi izliyim ☺☺

SM-N910H cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
@Alkar 14 @Zurinqun boku derken [emoji14][emoji41]

O zaman şişip patlayıp ortayı kan gölüne çeviren insanları izlemeye dayanırsan Psycho Pass izle gülüm.Bağlar bak ben 2 sezonu da bitirdim bu yıl çıkacak olan Filmini bekliyorum. B)
@Zurinqun sakın ola ki Psycho Pass Openinglerini veya endinglerini dinlenme bağımlılık yapıyor.Özellikle de Psycho Pass 2 Opening'i fena bağlıyor.

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
O zaman şişip patlayıp ortayı kan gölüne çeviren insanları izlemeye dayanırsan Psycho pass izle gülüm.Bağlar bak ben 2 sezonu da bitirdim bu yıl çıkacak olan Filmini bekliyorum. B)
Tavsiye için saol dayanırım sıkıntı yok

Zurinqun

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
@Alkar 14 @Zurinqun boku derken [emoji14][emoji41]

Blood-C izle bi' görsel paylaşsam zararlı içerikten yasaklanırım ciddiyim*
Dikkat çok şiddet ve kan içerir* Hem de çok*
O zaman şişip patlayıp ortayı kan gölüne çeviren insanları izlemeye dayanırsan Psycho Pass izle gülüm.Bağlar bak ben 2 sezonu da bitirdim bu yıl çıkacak olan Filmini bekliyorum. B)
@Zurinqun sakın ola ki Psycho Pass Openinglerini veya endinglerini dinlenme bağımlılık yapıyor.Özellikle de Psycho Pass 2 Opening'i fena bağlıyor.
İnadına dinleyeceğim*

Alkar

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tavsiye için saol dayanırım sıkıntı yok

Tek O da değil pnp genç liseli kızı alıyorlar duygusal destek başlığı altında sarılıyor sarılırken şahdamarına basıyor şırıngayı bayıltarak öldürüyor kızı sonra akvaryuma benzer bir tankın içine bir çeşit kimyasallar katıp kızın bedenini içine atıyorlar kızın bedeni silikonlaşıyor onu uzatıp sanat eserleri yapıyorlar.Bacakları kollarının yerinde kolları bacaklarının yerinde dolanmış uzamış 2 metre etrafı güllerle çevrili.Anladın sen sonra millet parkta bakıyor ''Aaa ne güzel bir sanat eseri (heykel)'' diyorlar.[DOUBLEPOST=1421187540,1421187467][/DOUBLEPOST]
Blood-C izle bi' görsel paylaşsam zararlı içerikten yasaklanırım ciddiyim*
Dikkat çok şiddet ve kan içerir* Hem de çok*

İnadına dinleyeceğim*
Ben de zaten dinle diye öyle dedim. B)
Bu orjinali nightcore uygulanmamışı;

MomryBey

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Tek O da değil pnp genç liseli kızı alıyorlar duygusal destek başlığı altında sarılıyor sarılırken şahdamarına basıyor şırıngayı bayıltarak öldürüyor kızı sonra akvaryuma benzer bir tankın içine bir çeşit kimyasallar katıp kızın bedenini içine atıyorlar kızın bedeni silikonlaşıyor onu uzatıp sanat eserleri yapıyorlar.Bacakları kollarının yerinde kolları bacaklarının yerinde dolanmış uzamış 2 metre etrafı güllerle çevrili.Anladın sen sonra millet parkta bakıyor ''Aaa ne güzel bir sanat eseri (heykel)'' diyorlar.
Oha o nası bi şeydir bu yasima kadar bu aksiyonları nası kaçırmışım