- En iyi cevaplar
- 0
Sansürlerden bir şey anlamadım ama o dediklerinden daha beter şeyler olduğunun garantisini verebilirim.***** mu var sincap *****su hemde
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Sansürlerden bir şey anlamadım ama o dediklerinden daha beter şeyler olduğunun garantisini verebilirim.***** mu var sincap *****su hemde
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Ben ecchi izlemesini istemem hentaü izlesinHiç biri benzer sayılmaz kiEcchi ile başlamışsa %50 yakında bırakır derim ben ama neyse
NgNl highschool dxd gibi bir ecchi değil.
![]()
hentaü izliyorum zaten sadece high school dxd hoşuma gittiğinden ecchi izlemek istedimBen ecchi izlemesini istemem hentaü izlesin![]()
Hentaü daha eyü demihentaü izliyorum zaten sadece high school dxd hoşuma gittiğinden ecchi izlemek istedim![]()
Ooo psycho pass B)İzlediğim animeler:
1-Psycho Pass
2-Psycho Pass 2
3-High School dxd
4-High School dxd New
5-Shinami Maou no testament (bunu yeni izlemeye başladım @Zurinqun önerdi)
@GodofMilker ilk animem ecchi deildi yani![]()
işte boku no pico da hen..i bide tokyo ghoul var o çok güzelhentaü izliyorum zaten sadece high school dxd hoşuma gittiğinden ecchi izlemek istedim![]()
Aynen tamam zaten DTB ecchi'nin önde gideni, best ecchi ever .-.Neden kimse Darker Than Black yazmadı?
Türü ne S: (Tamam vurmayın.)Aynen tamam zaten DTB ecchi'nin önde gideni, best ecchi ever .-.
Seinen, dedektiflik gübümsüTürü ne S: (Tamam vurmayın.)
Anlatsak uzun sürer değişik bir şey ama güzel izle. Adamlar var. bazı adamların değişk yetenekleri ve o yetenekleri kullanınca ödemeleri gereken değişik bedelerl var, birbirine girmiş bir sürü teşkilat var. Var da var izle işte.Türü ne S: (Tamam vurmayın.)