Öncelikle merhaba dostlarım, arkadaşlarım diyerek başlamak istiyorum. Uzun vakit öncesinde, sanırım geçen yaz bu projeye başlamıştık lakin cidden fazlasıyla acemiydik ki şu anda pek profesyonel olmadığımızı söylemeden geçemeyeceğim. Belki fark ettiniz, belki de etmediniz çoğul eki kullandım. Konu başlığında gördüğünüz gibi bizimle çalışmaya gönüllü arkadaşlar arıyorum, şimdi biri gelip; "Ben profesyonelim aylık 30 TL'ye çalışırım." demesin, adı üstünde "Fansub". Belki ekibim veya sadece kendim çoğu işte başarılı olabilirim fakat Anime çevirmekte benim için kolay değil kısacası birçok animeyi bir kişinin çevirmesi gerçekten uzun ve insanı zorlayacak bir iş. Ekibimde bende belirttiğim gibi profesyonel değiliz ve bu işi birer profesyonel olarak yapmaya çalışmıyoruz. Bu işten kar gütmeden insanlara yeni bir bölüm geldiği anda onlara sunmak, hazırlamak istiyoruz. Belki aranızda Fansub nedir nasıl çevirme yapılır bilmeyen arkadaşlarda olabilir, o arkadaşlara kısaca anlatmak isterim;
"Fansub" Fan anlamı yani hayran ve sub kelimesi ile subtitle (altyazı) kelimelerinin kısaltılıp birleştirilmiş halidir. Fansublar bu işi kar gütmeden yaparlar, paralı ekipler var mı derseniz tabi ki var fakat Türk milletiyiz, hiçbir anime paylaşım sitesi bu para ile yapılmış işlerden bedavası varken almaz ^-^ Anime çevirmek sabırlı olmayı, sakinliği ve iyi bir İngilizce'ye sahip olmayı gerektirir. Eğer bu üç şeyden yoksunsanız ne yazık ki çevirmenlik size göre olmayabilir, belki Uploader veya Encoder olabilirsiniz. Az önce dedim biz profesyonel aramıyoruz fakat siz bize üç şey şart diyorsunuz diye söylenebilirsiniz, ne yazık ki azami şartlarımız olmalı, olmak zorunda. Belki bir grup profesyonel olmayabiliriz fakat işimizi elimizden geldiğince en yüksek kalitede tutmak istiyoruz.
Eğer üstte ki yazıyı okumaya üşendiysen hiç katılmaya uğraşma derim.
Başvurular Skype üzerinden yapılacak, sorunlarınızı sorabilirsiniz hepinize iyi günler dilerim.
Websitemiz:
Eğer nasıl anime çevirilir, bir video nasıl yüklenir veya Encode edilir bilmiyorsanız Youtube'da birçok Türkçe kaynak bulabilirsiniz.
Yakında başlayacağımız projeler;
Sword Art Online
Sword Art Online II
Nisekoi
Bleach
Akame Ga Kill!
Accel World
Tokyo Ghoul
"Fansub" Fan anlamı yani hayran ve sub kelimesi ile subtitle (altyazı) kelimelerinin kısaltılıp birleştirilmiş halidir. Fansublar bu işi kar gütmeden yaparlar, paralı ekipler var mı derseniz tabi ki var fakat Türk milletiyiz, hiçbir anime paylaşım sitesi bu para ile yapılmış işlerden bedavası varken almaz ^-^ Anime çevirmek sabırlı olmayı, sakinliği ve iyi bir İngilizce'ye sahip olmayı gerektirir. Eğer bu üç şeyden yoksunsanız ne yazık ki çevirmenlik size göre olmayabilir, belki Uploader veya Encoder olabilirsiniz. Az önce dedim biz profesyonel aramıyoruz fakat siz bize üç şey şart diyorsunuz diye söylenebilirsiniz, ne yazık ki azami şartlarımız olmalı, olmak zorunda. Belki bir grup profesyonel olmayabiliriz fakat işimizi elimizden geldiğince en yüksek kalitede tutmak istiyoruz.
Eğer üstte ki yazıyı okumaya üşendiysen hiç katılmaya uğraşma derim.
Başvurular Skype üzerinden yapılacak, sorunlarınızı sorabilirsiniz hepinize iyi günler dilerim.
Websitemiz:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor.
Giriş yap veya üye ol.
Eğer nasıl anime çevirilir, bir video nasıl yüklenir veya Encode edilir bilmiyorsanız Youtube'da birçok Türkçe kaynak bulabilirsiniz.
Yakında başlayacağımız projeler;
Sword Art Online
Sword Art Online II
Nisekoi
Bleach
Akame Ga Kill!
Accel World
Tokyo Ghoul

Son düzenleme: