Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
tamam yapıyorum göndericem. ama bi yerde görmüştüm oyunun içindeyken bi yere girip haritanın kodunu yazıyosun başka biri onu yazıp girebiliyor. böyle olmaz mı
Artvinli kardeşim. Haritana bir şey olmayacak merak etme ne ben nede başkası bir şey yapamaz.Senin haritan sen değiştirmedikçe öyle durur.Bak Mesajlarımdada belirttiğim gibi.Zorunlu değil.
bundan sonrakileri öyle yaparım. çünkü birsürü bir şey yükledim ve onların tek tek fotoğraflarını çekmek zor iş zaten görüntü kalitesi en düşükte oynuyorum pc çok iyi değil
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.