Anıtkabir

AlPacinoFan

Taş Madencisi
Oyun Geliştirici
En iyi cevaplar
0
HLL Olsunnnnn:embarassed:Hala Bakıyorum Bakmadan Duramıyorum Süper Bisi

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Vallaha ellerine sağlık.Atamızı unutturmamalıyız.Gerçekten benzetmişsin arkadaşım helal olsun.Mapı verebilecekmisin ?

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Sakin ol :D Anlatıyorum.Benim istediğim yaptığın haritaya oyunda bakmak.İçini dışını gezmek.tabii ki istersen verebilirsin zorlama yok.Vermek istiyorsan.
  1. Başlat'a tıklıyorsun
  2. Aramaya %appdata% yazıyorsun ve Roaming'e giriyorsun
  3. .minecraft klasörünü açıyorsun.
  4. Saves dosyasının içinden oynadığın dünyayı (Anıtkabiri) Winrarla arşivliyorsun
  5. Uygun bir websitesine dosyayı uploadlıyorsun.
Ve bana gönderiyosun :D
Zorunlu değil tabikide :D

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Evet.Yapabiliyorum.Ama bu senin oynadığın haritaya işlemiyor.Yani benim yaptığım bende kalıyor.

artvinli1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam yapıyorum göndericem. ama bi yerde görmüştüm oyunun içindeyken bi yere girip haritanın kodunu yazıyosun başka biri onu yazıp girebiliyor. böyle olmaz mı

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Artvinli kardeşim. :D Haritana bir şey olmayacak merak etme :D ne ben nede başkası bir şey yapamaz.Senin haritan sen değiştirmedikçe öyle durur.Bak Mesajlarımdada belirttiğim gibi.Zorunlu değil.

artvinli1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
bundan sonrakileri öyle yaparım. çünkü birsürü bir şey yükledim ve onların tek tek fotoğraflarını çekmek zor iş zaten görüntü kalitesi en düşükte oynuyorum pc çok iyi değil

artvinli1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
yok anladım ondan demedim benim dediğim gibi daha kolaydır belki. upload ediyorum göndericem

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tamam.Bekliyorum.Özel mesajlardan gönder istersen.Hem burda Spam yapmayız.Hemde Harita sadece bana gelir.Burada paylaşırsan her gören indirebilir.

artvinli1

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
tamam öyle yapıcam. bu arada bi soru sorayım. bu dolgu paketi olayı var ya onu yüklersem benim oynadığım haritama ne olur ?

AAlp_

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Doku paketi demek istedin sanırsam.hiçbir şey olmaz.Ayrıca ben bunu beğenmedim dersen de Doku paketlerinden Normal Pakete dönebilirsin