ANKET - Arkadaşlar lütfen ankete katılınız

Fikir hakkinda anket cevabiniz nedir? (İlk önce konuyu okuyunuz)

• Kullanılan toplam oy
    18

xXx_MLGeSwag_xXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba tüm forum kullanıcıları ve ziyaretçileri;
Asıl sorum şudur "Güzel bir Faction sunucuda hileyi kaldırmak için yapmayı düşündüğüm bir fikrim var. PvP için arenalar oluşacak ve Arenalarda, Sunucu Sitesinden katılım ve meydan okumada bulunarak Yetkili gözü önünde PvP yapılacak. Eğer taraflardan birisi hile şüphesine düşerse Teamviewer veya Alpemix programindan incelenecek, hile veya hile dosyasi barindiriyorsa sunucudan sinirsin BAN, Teamviewer veya Alpemix bağlantısı kurmak istemiyorsa yine BAN cezasına maruz kalacaktır. TOP x Listesinde güzel sıra tutanlara hediye verilecek." Fikrim budur lutfen yorumlarınızı ve anket cevabınızı vermeyi unutmayin...

xXx_MLGeSwag_xXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Ya Team Wiever Veya Alpemix Programı yoksa adamda ._.-
O vakit indirmesini arz ederiz lakin indirmekte güclük çıkarıyorsa bu demektir ki "istemiyor" ve 2. BAN durumuna girer. İndirmede güçlük çekiyor ise Skype de uyar. Şahsen bu iş için hiç üşenmem...

Yetkili 7/24 server'da mı durucak?
7/24 Durmasına imkan yok sitede uygun vakit kisiye veya kisilere belirtilecek...

Admin teamviewer indir diyene kadar oyuncu çoktan silmiş olur.
Bir tane program vardı adını unuttum o Program tüm bilgisayari tarayarak en son ve en ilk indirilmiş dosya ve programlari gösteriyor :)

SecretForest

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
O vakit indirmesini arz ederiz lakin indirmekte güclük çıkarıyorsa bu demektir ki "istemiyor" ve 2. BAN durumuna girer. İndirmede güçlük çekiyor ise Skype de uyar. Şahsen bu iş için hiç üşenmem...

7/24 Durmasına imkan yok sitede uygun vakit kisiye veya kisilere belirtilecek...

Bir tane program vardı adını unuttum o Program tüm bilgisayari tarayarak en son ve en ilk indirilmiş dosya ve programlari gösteriyor :)
Bunu Söyledikten Sonra Ben:
1) Hileyi Sil
2) Farklı Bir Dosya Sil

Vivat

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
1 ini izlersin,5 ini izlersin,100 ünü izlersin. 101.sinde hevesin kaçar izlemezsin.. :)

xXx_MLGeSwag_xXx

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Bunu Söyledikten Sonra Ben:
1) Hileyi Sil
2) Farklı Bir Dosya Sil
Silinen dosyalari liste halinde gösteriyor maalesef :) İsimlerini degistirmekte basit kacar cunku dosyanin en son surumunu gorebiliriz...

1 ini izlersin,5 ini izlersin,100 ünü izlersin. 101.sinde hevesin kaçar izlemezsin.. :)
Evet konu bensek öyle olabilir fakat sunucuya yetkili alimi da yapilamayacak degildir.