/Anket/ Gelişmiş büyü sistemi

Parayla büyü basma ekliyeyim mi?

• Evet

• Hayır

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Merhaba arkadaşlar. Bugün birçok kişinin şikayetçi olduğu büyü sisteminden (Protection 4 istersiniz unbreaking çıkar) sistemini değiştirmek için bir skript yazıyorum. Elinizdeki iteme büyü basıyorsunuz. Bunlar herhangi bir zırh,herhangi bir kazma,herhangi bir kılıç,yay ve olta olacak.

Mesela keskinlik 5 basabileceksiniz menü sistemi ile. Leveli pahalı olarak isteyecek mesela 20 Lv Keskinlik 5 gibi. Sizce buna birde para ile büyüleme sistemi ekleyeyimmi?

MrGorkemEfe

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Paylaşacağım demedim.

@Bartuzen hiç fikrim yoktu. Zaten paylaşmayacağım.
Konuya sonradan geliyorum ama bu skriptti gercekten yapmalisin cunku 1.8 serverler icin cok ii burdanda bir soru . Tüm itemlere basilcakmi expler degise bilcekmi daha ii soru sormam icin pc de olmam gerek yinede tessekürler. Adımı bilmediğim cihazimdan tapatalk kullanılmadan gönderildi.

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Konuya sonradan geliyorum ama bu skriptti gercekten yapmalisin cunku 1.8 serverler icin cok ii burdanda bir soru . Tüm itemlere basilcakmi expler degise bilcekmi daha ii soru sormam icin pc de olmam gerek yinede tessekürler. Adımı bilmediğim cihazimdan tapatalk kullanılmadan gönderildi.
Xpleri ve parayi optionstan yacağım muhtemelen.