[ANKET]İsimlerin Altındaki Kapıda.Al Yazısı Kaldırılsın.

Anket.

• Kullanılan toplam oy
    12

BurnerTroll

Doktor, sadece doktor.
En iyi cevaplar
0
Forum bisiklet pedalıyla çalışmıyor, açık kalması için bir para geliri lazım. Onu da reklamlar aracılığıyla karşılıyorlar. Yani sen burada kaç kişi toplarsan topla (ki zannetmiyorum çok destek geleceğini) taraflar arasındaki ikili anlaşma bozulmadığı sürece onu kaldırmazlar. Göze batan bir anormalliği yok.

TheRedstoneEngineer

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Çok rahatsız edici değil, küçük ve dikkat çekmeyen bir yazı, bence kalabilir.

ASUS_Z00AD cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

DeathLight

You tell me life isn't that hard.
En iyi cevaplar
0
Forum sizden katılmanız için belirli bir ücret istemiyor ? Foruma bağış da yapmıyorsunuz ? Reklam alan da çok yok ? İnternetten bir bak ne kadar hosting fiyatları domain fiyatları ?

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Neden isimlerimizin altı ki... başka yerede koyulabilinir... böle kendimi kiralanmış hissediyorum... benide kapıda alcaklar falan sdfsdf işin esprisi bir yana gerçekten başka yer mi yok? reklam yapılmasın demiyorum ama isim altı hoş değil:huh::hmm:
Aynen.Onu Diyorum.Taşısınlar :(

Tenekesaurus

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aynen.Onu Diyorum.Taşısınlar :(

Genelde reklamların nereye koyulacaklarına site karar verir, site görünümünden yer satarlar, kapıda.al sitesi büyük ihtimalle ucuz bir meblağa ödeyerek o bölgeyi kiralamıştır. Adamlar ne isterse yayınlatabilir isminin altında. Site yönetiminin bunu değiştirmesi halinde sitenin reklamla ilgilenen bölümü dava açma hakkına bile sahip olur. (Siber dolandırıcılık.)

Kısacası adamın para verdiği yer orasıysa orada yayınlanır reklam. Site yönetiminin kapıda.al sitesi ile görüşmesi lazım ki sizin için adamlar para kaynaklarından birini karşısına almak istemez.

Bu işler para ile dönüyor gençler, kafanızı çok yormayın.

turkler

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Genelde reklamların nereye koyulacaklarına site karar verir, site görünümünden yer satarlar, kapıda.al sitesi büyük ihtimalle ucuz bir meblağa ödeyerek o bölgeyi kiralamıştır. Adamlar ne isterse yayınlatabilir isminin altında. Site yönetiminin bunu değiştirmesi halinde sitenin reklamla ilgilenen bölümü dava açma hakkına bile sahip olur. (Siber dolandırıcılık.)

Kısacası adamın para verdiği yer orasıysa orada yayınlanır reklam.

Bu işler para ile dönüyor gençler, kafanızı çok yormayın.
Ama Yha Her An Birileri Gelip Beni Kutuya Koyup Götürcek Gibi Hissediyorum :(