AnkSOFT | VDS Gücünü Zirveye Taşı! E5 2699 V4, Ryzen 9 3900X & 7950X ile Maksimum Performans!

furkan445

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Saat 12 olsa dahi hızlı cevap vermeleri ve sunucumdaki bazı pluginlerin kurulumunda bile yardımcı olmaları beni çok memnun etti. Sunucu performansından bahsetmiyorum bile üst düzey ve bu zamana kadar hiç fatura gönderen firma görmemiştim epostama gerçek faturamı gönderdiler.

anksoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Hayırlı satışlar.
İnanılmaz performanslı makinelerini gerçekten test etmelisiniz.
Saat 12 olsa dahi hızlı cevap vermeleri ve sunucumdaki bazı pluginlerin kurulumunda bile yardımcı olmaları beni çok memnun etti. Sunucu performansından bahsetmiyorum bile üst düzey ve bu zamana kadar hiç fatura gönderen firma görmemiştim epostama gerçek faturamı gönderdiler.

Yorumlarınız için teşekkür ediyoruz.

Merhabalar,

Kampanyamız sona ermiştir. Kısa süre içerisinde konu güncellenecektir.

Discord sunucumuz üzerinden EVDEKAL %45 indirim kodunu kullanarak satın alım yapabilirsiniz.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

BorakanT

ben kimim?
En iyi cevaplar
7
Sanırım MC Serverlerini ilk alan kişi benim. Aşırı kaliteli. Speedlane olarak MC serverimizi ve sitemizi AnkSoftta barındırıyoruz. Çok kaliteliler. Tavsiye ederim. Ayrıca yeni metin 2 için V29 files çıktı, herkes beğeniyor. Ben metin2 oynamıyorum ama oynayanlar denesin derim. Hadi iyi günler.

SelinWilson

HACKED BY SelinWilson
En iyi cevaplar
1
7-24 Açık destek sistemleri, sunucuda oluşan en ufak bir probleme bile anında çözüm üretmeye çalışan ekibiyle AnkSOFT 1 numara

anksoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
7-24 Açık destek sistemleri, sunucuda oluşan en ufak bir probleme bile anında çözüm üretmeye çalışan ekibiyle AnkSOFT 1 numara
Sanırım MC Serverlerini ilk alan kişi benim. Aşırı kaliteli. Speedlane olarak MC serverimizi ve sitemizi AnkSoftta barındırıyoruz. Çok kaliteliler. Tavsiye ederim. Ayrıca yeni metin 2 için V29 files çıktı, herkes beğeniyor. Ben metin2 oynamıyorum ama oynayanlar denesin derim. Hadi iyi günler.

Yorumlarınız için çok teşekkür ederiz :)

anksoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Merhaba,

Duydunuz mu Anksoft 29 Ekime Özel Harika Bir İndirim Başlatmış Detayları Hemen Sizlerle Paylaşıyorum.

29 Ekim Cumhuriyet Bayramına Özel %60 İndirimli Oyun Sunucu Paketlerimiz Sizlerle Birlikte Yapmanız Gereken Tek Şey Aşağıdaki Kodu Kullanmanız Halinde İndirimli Tutardan Alışveriş Yapabileceksiniz.

İndirim Kodunuz : 23EKIM2020

31 Ekime Kadar Geçerlidir.

Saygılarımızla

Ekli dosyalar

• 2KPf5I.png
    2KPf5I.png
    1.4 MB · Görüntüleme: 207

anksoft

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Paketlerimiz de fiyat değişikliğine gidildi. Sitemizi ziyaret ederek kontrol edebilirsiniz.

Saygılarımızla