Anlamadım ben bu forumu ?

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Forum.gamer denılıyor fakat mınecraft konsepti %90 arkaplan ve sunucularda dırek mınecraft var bence forum.mınecraftturk yapın eskisi gibi böyle çok anlamsız olmuş.

Ooo bayağı tutmuş konu tşk. beğenenler.. <3

Son düzenleme:

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yazarlar ile falan başka oyunlara yönlenmeye çalışıyorlar, tema seçicide karanlık bir tema var oyunla alakasız olan ama gelen herkes Minecraft sunucularının reklamını göndermek veya sunucularında yardım istediğinden genel oyun forumu olmaya yaklaşamıyorlar.

Ben bir şey önerecek olsam, sunucular için ayrı bir forum açın, burası temiz kalsın orası temiz kalsın.

Elfen

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yazarlar ile falan başka oyunlara yönlenmeye çalışıyorlar, tema seçicide karanlık bir tema var oyunla alakasız olan ama gelen herkes Minecraft sunucularının reklamını göndermek veya sunucularında yardım istediğinden genel oyun forumu olmaya yaklaşamıyorlar.

Ben bir şey önerecek olsam, sunucular için ayrı bir forum açın, burası temiz kalsın orası temiz kalsın.
Şöyle bir acı gerçek var yıl 2017 bu saatten sonra oyun forumu tutturmak çok ama çok zor

PlatinumTR

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Daha geniş bir kitleye hitap edelim mantığıyla yola çıkılmıştır. Bir sisteme bir oyuna bağlı kalmak bazı durumlarda hiç iyi olmayabiliyor. Bir ağaca dayanıyorsan o ağaç bir gün devrilebilir ve enkazının altında kalmak istemezsin dolayısıyla bu ağacın enkazının altında kalmamak için bir orman kurmaya karar verdiler ama başarılı olamadılar çünkü minecraftturk ile gamer.com.tr yi aynı forum yapmakta hata yaptılar ayrı forumlar şeklinde olması durumunda çok daha başarılı olurlardı ama iş işten çoktan geçti.

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Nerede o eski forumlar(çok klişe oldu ama...). Eskiden daha az kategori vardı, biz Minecraft'ı ilgilendirmeyen mahzenimizde, yani bu kategoride takılırdık. Rahatsız edip göz bozan reklamlarımız yok denecek kadar az idi. Aktivite fazla, bununla beraber tartışma(hiç özleyecrğim aklıma gelmezdi) fazla olurdu. Herkes birbini iyi tanır, daimi bir trollemede bulunurduk. Eski forum eğlenceliydi be, şimdi üyeler robotlaştırılıyor, her konu için farklı kategoriler, bizim için çok gerekliler(!)...

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bayağı beğeni aldı konu demekkı tek ben bu fikirde değilmişim xdd