Anlamsız Bir Oyun [Açlık Oyunları!]

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Okumadım okusaydım karar verirdim. Ayrıca buraya değil genel sohbet kafeye yaz orda benim de aklıma yeni gelen bir fikrim var otobiyografili hikaye okumadan geçme :)[DOUBLEPOST=1385666769,1385666684][/DOUBLEPOST]

Bunu ben mi yazdım ?

Kötü yorum değil.Kısa ve heyecansız olduğunu belirttim.Böyle demedim :

- Ya çok heyecansız böyle hikaye mi olur çokta kısa zaten sen hikaye yazma.

Demedim.

owen_1

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
@owen_1 sırf senin yüzünden konum dağıldı
bak ne kadar kötü bir yorum yazmışsın -.-"

Konumu rapor ediyorum çok fazla uzatmayalım..

Uzatmak istemiyorum ama sana kaba davrandığımı sanmıyorum.Sadece ne olduğunu yazmıştım.Bu arkadaş gelip benim kaba yorum attığımı daha iyisini yazamayacağımı söyledi.Bende yazdım.

Tratsel

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Uzatmak istemiyorum ama sana kaba davrandığımı sanmıyorum.Sadece ne olduğunu yazmıştım.Bu arkadaş gelip benim kaba yorum attığımı daha iyisini yazamayacağımı söyledi.Bende yazdım.
Kaba değildin
zaten konu açarken her eleştiriye açık olmamız gerektiğini iyi biliyorum
ama kötü bir yorum olarak gördüm ve beni desteklemeye başladılar
sebebi: hikayeyi düzeltip yazman :/

İnferi

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Sevmediysen kendin yaz da görelim ! Kısa olabilir ama harika bir hikaye.[DOUBLEPOST=1385651678,1385651633][/DOUBLEPOST]

Bence hikayen çok güzel ama biraz daha uzun olursa daha iyi olur :)[DOUBLEPOST=1385651736][/DOUBLEPOST]

ADAMI YAPTIĞI İŞTEN SOĞUTTUNUZ TEBRİK EDERİM ![DOUBLEPOST=1385651775][/DOUBLEPOST]

Sende yazsana bir tane görelim ?[DOUBLEPOST=1385651855][/DOUBLEPOST]

Hiçbirini kafana takma. Sen devam et böyle insanlar var ama benim gibi seni kollayan insanlar da mutlaka olacaktır. Devamını beklerim :)
sen eleştiri eleştirmenimi oldun yoksa öylemi doğdun