Anlamsız veya Anlayamadığım Hatalı Bildirim

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...

MaSTRa

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ve sayın yönetici bugün daha doğrusu 15 Ağustos 2013 günü şu an daha doğrusu 17:05 sularında foruma giriş yaptım gelen bildirimlerde şöyle bi yazı gördüm:
__________________________________________________________________________________
Merhaba, MaSTRa
Lütfen forumumuzda aynı konudan birden fazla açmamaya özen gösteriniz. Üst üste aynı konulardan açtığınız takdirde süresiz olarak foruma girişiniz engellenir.
__________________________________________________________________________________

Bu yazının kaynağı nedir acaba ? Yani ben burda yazdığı gibi kesinlikle üst üste aynı koyunu açmadım ne spam yaptım nede flood yaptım bir konuyu yukarıya taşımak için.2 Haftada birçok az bir ihtimalle konu açarım ve doğru düzgün kurallara kesinliklere uyaraktan hiçbir argo olsun vs. olmaması kaidesiyle forumda paylaşım ve mesajlarımı yazarım.Fakat bugün bana gelen bu uyarıya hiçbir anlam veremedim.Forumda olan bir hata sonucumu yoksa benim bilmediğim başka bir şey mi var ? Bi aydınlatırsanız çok mutlu olurum.

Ve bir dakikaaaaaaaaaaaaa !!!!!!!!!!!!!!!!!!
şu an baktım ve inanamıyorum açtığım konu silinmiş !!!!!!!!!
Ve silinmesine dair hiçbir neden olmamasına karşılık !!!!!!!!!!
Ne spam ne flood ne gereksizlik ne küfür argo ne para kasma ne trollük ne gereksiz yazı boyutları ve renkleri ne yanlış yere açma nede aklıma gelmeyen sayamadığım diğer şeyler.

Sadece ve sadece Sohbet yerimde minecraftta ilk gününüze ait anılarımızı paylaşmak için açtığım içinde her mesajda uzun yazı ve yorumlar bulunan basit bir konu !!!

Neden neden neden Bu da neüy!? ?????

Durum
Üzgünüz bu konu cevaplar için kapatılmıştır...