Anonymous

Zorinkun

Blaze Yokedici
En iyi cevaplar
4
Bilmeyenler için söyleyeyim, Anonymous bir hacker grubudur.

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Demiştim ya, amcam Anonymous'ta çalışıyor diye,

Güzel olmuş skin, maskeyi daha cool yapabilirdin ama olsun :p
sen bide maskenin altındaki yüze bak felaket bişi minecraft ı bırakırsın XD[DOUBLEPOST=1394392480,1394392351][/DOUBLEPOST]
Bilmeyenler için söyleyeyim, Anonymous bir hacker grubudur.
bide anonymous ismini koymamın sebebi anonymous hackerlerinin bu maskeyi takıp takım elbise giyerek video mesajları çekmeleridir skinin ismini "şehmus"mu koysaydım :p[DOUBLEPOST=1394392633][/DOUBLEPOST]bilmeyenler için söyleyeyim 2 hidrojen ve 1 oksijen suyu oluşturur SASSAfsfasfasSDASDADSASDASDASD:D

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
benim dedem 2.hack savaşı gazisi SDASADSASD[DOUBLEPOST=1394467619,1394467521][/DOUBLEPOST]bende bi ara sinir olduum bi sv yi çökertcektim lag arttı onun dışında tık yok :D

KRHN

Yazılımcı Beyefendi
En iyi cevaplar
0
öle bişi varmıymış la ben sallıodum
Yani tarihsel olarak bir olay değil Siber Savaş sanal savaş olarakda bilinir, (Siyasi konuşmak istemiyorum örnek sadece) gezi parkı eylemllerinde sanırsam RedHack devlet sitelerini hackledi, Ayyıldız Tim ile aralarında bir siber savaş gerçekleşti. Fakat dediğim gibi 1. dünya savaşı gibi tarihsel bir olay değil bir terimdir :D

CyberBlock

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yani tarihsel olarak bir olay değil Siber Savaş sanal savaş olarakda bilinir, (Siyasi konuşmak istemiyorum örnek sadece) gezi parkı eylemllerinde sanırsam RedHack devlet sitelerini hackledi, Ayyıldız Tim ile aralarında bir siber savaş gerçekleşti. Fakat dediğim gibi 1. dünya savaşı gibi tarihsel bir olay değil bir terimdir :D
anladım bu konuda beni aydınlattın ama 2hidrojen+1 oksijen=su olayını nbilmek bile bana yeter :D:lol: