Ansızın Beliren Beyaz Gözler [Herobrine] - Tanrı İnsana Cehennemi Bahşediyor -1

LaxMin

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Cehennem Meleği Dünya'ya Geliyor

Saf ışığıyla parıldayan güneş , insanların sevinç çığlıkları , toprakta ki yeşillik her şey bu Dünya'nın güzelliğini ortaya koyuyordu.her şey olması gerekenden kat be kat daha güzeldi.İnsanlar eğleniyor , doğa ise cıvıl cıvıldı.Bütün herkes bu günlerin hiç sona ermeyeceğine inanıyor ve bu günlerini sonsuz gibi yaşıyordu.

Yağmurun altında ıslanıp eğlenen çocuklar , tarlasında suyunu çıkaran çiftçiler ve yağmurla bütün olmuş bütün insanlık herkes eğleniyor bu günlerinin sona ereceğini düşünüp hazırlık yapmıyorlardı.Güllük gülistanlık yaşayıp günlerini geçiriyorlardı ta ki o gün gelene dek...

O gün yağmur her zaman ki gibi insanları neşelendirecek şekil de yağmıyordu sanki gökyüzün de büyük bir bebek ağlıyordu o kadar kötü bir yağmurdu ki insanlar bu yağmurdan kaçmak için başka bölgelere göç edip oraya evlerini inşa etmeye başlamışlardı.Steve ve Alex adlı iki kişi de bu yağmurdan nasiplenen kişiler arasındaydı ama onlar bu yağmurdan kaçmayı değil o yağmurun nedenini araştırmak isteyen kişilerdi.

Bu istekleri doğrultusun da ailelerini terkedip yağmur ormanına doğru yola çıkmaya karar vermişlerdi , bu yüzden ev de yiyecek , içecek gibi erzaklarını hazırlamaya başlamışlardı.Ama onları neyin karşılayacağını düşünmeden o yağmurun nedenini araştırmaya atılmışlardı.Bu yağmur bir Şeytan'ın dirilmesinden dolayı yağıyordu ve o şeytan Steve ve Alex'in başına çok büyük belalar açacaktı.

Köylüler o şeytan ile ilgili büyük hikayeler bilip ara ara çocuklarına anlatıyordu.

''Efsaneye göre şeytan Herobrine isimli geçmişte yaşamış büyük yıkım felaketine sebep olmuş bir melekti ve o melek gelecekte yeniden dirilip insanların başına bela olarak geri dönecekti ve o döneceği gün bir kahraman ortaya çıkıp onu durduracaktı.'' şeklin de geçen büyük bir hikayedir.

Steve ve Alex hazırlıklarını tamamladıktan sonra yağmur ormanına doğru yola koyulmuşlardı ve bölgeye vardıkların da belli yerler de ateş yandığını farketmişlerdi. Bunun üzerine Alex korku içinde Steve'ye sarılmıştı.Steve ise olanları anlamak için tahmin yürütüyordu ama bi anda önlerin de bir tabela belirdi. Tabela da ''Bana engel olacak kişiler sizler misiniz?'' yazan bir tabela.Steve'nin aklına büyük babasının anlattığı efsane geldi ve bi anda ürperdi.Aklından geçen soru ''Gelecekte onu durduracak olan kişi ben miyim?'' Steve bu sorunun cevabını çok düşündü ama hiçbir şey elde edemedi.

Biran da Steve ve Alex'in üzerine ok yağmurunun geldiğini farkeden Steve başlarına ne kadar büyük bir bela aldıklarını anladı ve artık eve dönmek için çok geçti.Ya burada ölüp gidecek ya da bu efsaneyi ortaya çıkarıp çözüme kavuşturacaktı.

Beni takip etmek isterseniz şu linke tıklayın ;
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Belki skype istersiniz ;
musa.enes1
Sen kimsin? ;
-Ben LaxMean , eski LaxMean. ( Merak etmeyin fake değilim :D )

Son düzenleme: