Antalya'dan 1 kare

Canyo

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Beyler onu bunu bırakın gerçekten Antalya'nın kıymetini iyi bilin :) Turistler burada fotoğraf çekinecez diye bir tarafını yırtıyor :D Size bir tavsiyemde antalya'da her perşembe düzenlenen PERŞEMBE AKŞAMA BİSİKLETÇİLER grubuna katılmanız. Yani en kötüsününden bir bisikletiniz vardır mutlaka bu grupla birlikte yaklaşık 50-60 kişinin bulunduğu etkinlikte Antalya'yı güzelce turluyorlar. Bende arada katılıyorum eğer varsa katılacak buluşuruz :)

ZekiKos

Kızıltaş Madencisi
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Beyler onu bunu bırakın gerçekten Antalya'nın kıymetini iyi bilin :) Turistler burada fotoğraf çekinecez diye bir tarafını yırtıyor :D Size bir tavsiyemde antalya'da her perşembe düzenlenen PERŞEMBE AKŞAMA BİSİKLETÇİLER grubuna katılmanız. Yani en kötüsününden bir bisikletiniz vardır mutlaka bu grupla birlikte yaklaşık 50-60 kişinin bulunduğu etkinlikte Antalya'yı güzelce turluyorlar. Bende arada katılıyorum eğer varsa katılacak buluşuruz :)
Benim bi kere girdim yarışın başlamasıyla bi adama girmem anında oldu :D

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Ben O Gruptayım :D Ama Emin Ol, Antalya'nın Sürücüleri Kadar Rezili Yoktur.

Yeselectro

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Araçlılardan bahsediyorsan aynen öyle. Buradan laradaki Vatan bilgisayara gitmeye korkar oldum artık.
Ben normal günlerimde bisiklet sürüyorum. Bir de o grupta ana caddeden gidiyoruz.

Bir keresinde ters yöne girdik, akşam vaktiydi, HİÇBİRİMİZ kaldırıma çıkmadık. Ben hariç tabiiki.
O akşamın ortalarında bir arkadaşa araba çarpmış, ben sıranın en önündeydim arkalarda olmuş bu hadise.
Ambulans getirildi filan, ama suçlu kim bulundu biliyor musun? Bizim kaptan.
E polis haklı ama inadına yoldan götürdü bizi herif.