Larada Akrabalarım Oturur Arada Sırada Giderim ^^Bende Lara'da oturuyorum -,-
Manavgat'a Tatile Giderim Ben Süper Bir yerBendeManavgattayım Manavgatta olan varmı?![]()
Manavgatta aşk bir başkadır istersen kimle çıktığımıda söylerimManavgat'a Tatile Giderim Ben Süper Bir yer<3 <3
Benim bi kere girdim yarışın başlamasıyla bi adama girmem anında olduBeyler onu bunu bırakın gerçekten Antalya'nın kıymetini iyi bilinTuristler burada fotoğraf çekinecez diye bir tarafını yırtıyor
Size bir tavsiyemde antalya'da her perşembe düzenlenen PERŞEMBE AKŞAMA BİSİKLETÇİLER grubuna katılmanız. Yani en kötüsününden bir bisikletiniz vardır mutlaka bu grupla birlikte yaklaşık 50-60 kişinin bulunduğu etkinlikte Antalya'yı güzelce turluyorlar. Bende arada katılıyorum eğer varsa katılacak buluşuruz
![]()
Aga bu yarış falan değilBenim bi kere girdim yarışın başlamasıyla bi adama girmem anında oldu![]()
hmm ben yarışı kastetmiştimAga bu yarış falan değil7 den 70 e herkesin katıldığı ve performansa dayalı olmayan bir akşam etkinliği ama haftasonları falan yarış düzenliyorlar.
Valla yarışa katılmaya cesaretin olduysa helalhmm ben yarışı kastetmiştim![]()
Ben O GruptayımBeyler onu bunu bırakın gerçekten Antalya'nın kıymetini iyi bilinTuristler burada fotoğraf çekinecez diye bir tarafını yırtıyor
Size bir tavsiyemde antalya'da her perşembe düzenlenen PERŞEMBE AKŞAMA BİSİKLETÇİLER grubuna katılmanız. Yani en kötüsününden bir bisikletiniz vardır mutlaka bu grupla birlikte yaklaşık 50-60 kişinin bulunduğu etkinlikte Antalya'yı güzelce turluyorlar. Bende arada katılıyorum eğer varsa katılacak buluşuruz
![]()
Araçlılardan bahsediyorsan aynen öyle. Buradan laradaki Vatan bilgisayara gitmeye korkar oldum artık.Ben O GruptayımAma Emin Ol, Antalya'nın Sürücüleri Kadar Rezili Yoktur.
Ben normal günlerimde bisiklet sürüyorum. Bir de o grupta ana caddeden gidiyoruz.Araçlılardan bahsediyorsan aynen öyle. Buradan laradaki Vatan bilgisayara gitmeye korkar oldum artık.