Anti-ForceOP | Plugin Tanıtım

Sizce bu pluginin güvenliği yeterli mi ?

• Evet

Kullanılan: 2 28.6%
  • Hayır

Kullanılan: 5 71.4%

• Kullanılan toplam oy
    7

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Evet arkadaşlar bu plugin sayesinde pluginin config dosyasında adı geçen isimler dışında başka bir isim OP yetkisi alırsa otomatik olarak ban yiyor. Amatör olduğum dönemlerde nereden kaynaklandığını bilmediğim OP açığı sayesinde sürekli servera saldırganlar dadanıp veri kaybı yaşatıyordu. Bir değil, iki değil üçünüye önlemleri alma kararı verdim, plugin arayışlarına başladım. İlk başta OP şifresi diye bir plugin bulmuştum ama OP verdiğimiz kişi şifreyi bildikten sonra bu ne işe yarayacak ? Hep şifre değiştirmekle mi uğraşacağız ? Op veren kişi şifreyi girse daha güvenli olmaz mı ? Anti-ForceOP artık bu şüpheleri geride bırakıyor. Bu plugini kullanmaya başladıktan sonra o olayları tekrar yaşamadım.
Gelelim Config dosyasına

PHP:
#Büyük/küçük harf duyarlıdır.
#OP İzni olan nick Listesi
#------------------------------------------------------
Ops:
- Nick Buraya
BanReason: Anti-ForceOP Tarafindan Banlandiniz!
#Anti-ForceOP Tarafından banlanan kişinin göreceği ban nedeni.
Nick ekleme örneği
PHP:
Ops:
- Nick Buraya
- Diğer Nick
- _Gecelerin_Efendisi_
- FaKo_Aqa
- KeNDi_PaYıNıN
Banlanma nedeni değiştirme örneği
PHP:
BanReason: İsminin geçmediği yerde etiket koymaya kalkışma yutarlar adamı
İsimleri ekledikten sonra /opreload Komutu yeterli olacaktır :) Pluginin attığı banı /Pardon , /Unban , vb. gibi temel ban kaldırma komutları ile kaldırabilirsiniz :şapka:

Download Link:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Son düzenleme:

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Eski plugin paketleri kullananlar oluyor açıksız sistem olabileceğine inanmıyorum dostum önlemleri almak her zaman iyidir :şapka:

AdexTR

Muvaffakiyetsizleştiriveremeyebileceklerimizdenmiş
Emekli
En iyi cevaplar
112
Uzun süredir tavsiye ettiğim, kesinlikle gerekli olduğunu düşündüğüm fakat 1.7 sürümünde kalmış olan bir eklenti. Her ne kadar op komutu Essentials ya da NCP ile engellenilebiliyor olsa da, sunucu bazı clientlerin ya da olumsuz yazılımların ya da eklenti açıklarının saldırısına maruz kalabiliyor. Konu için teşekkürler.

CapScroll

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Uzun süredir tavsiye ettiğim, kesinlikle gerekli olduğunu düşündüğüm fakat 1.7 sürümünde kalmış olan bir eklenti. Her ne kadar op komutu Essentials ya da NCP ile engellenilebiliyor olsa da, sunucu bazı clientlerin ya da olumsuz yazılımların ya da eklenti açıklarının saldırısına maruz kalabiliyor. Konu için teşekkürler.
Konu açma imkanını bizlere sunduğunuz için ben teşekkür ederim :şapka: şu an 1.8 ile sorunsuz çalışıyor konsolda ERROR veya WARN görmedim ve hala Beta sürümünde olduğunu belirtmişler. Açıkçası daha ne gibi yenilikler gelecek orasını merak ettim ilerleyen zamanlarda güncelleme gelirse konuya aktarırım ^_^

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Böyle bir şeye ihtiyacı olanlara ŞifreliOP eklentisini tavsiye ederim.
Sunucu sahibi olarak OP yetkisi verdiğiniz kişilerin sizden habersiz bir başkasına OP yetkisi vermesini istemiyorsanız,
OP yetkisi olmadan bir şeyler denedikten sonra şifreniz ile OP olmadan bile OP yapma komutunu kullanmak istiyorsanız ("op.al", "op.ver" permleri)
Bu şekilde sunucu güvenliğini sağlamak istiyorsanız ŞifreliOP işinize yarar. Kaynak kodları Java bölümünde var, eklentiyi istediğiniz gibi değiştirip kullanabilirsiniz.