Anti Hack? /Sorular/

SariKafaHD

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar bugün girdiğim bir ünlü bir pvp serverinde bir şeye rastladım. Kodlamayı denedim ancak çuvalladım. Sizlere sormak istiyorum.

Öncelikle bir adam ile savaşa girdiğimizde yerin biraz altına bir npc spawnlanıyor. Eğer biz dönüp bu npcye vurursak Kill Auradan 7 günlük ban yiyoruz.

Birde NoKnockback var buda şöyle bir adam size vurduğunda hiç kıpırdamıyorsanız gine aynı şekilde oyundan atılıyorsunuz.

Böyle bir skript yazabilecek arkadaş var mı?

RazAssassin

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Phoenix anticheat ı bilmeyen arkadaşın dramı :(
Edit: 7 gün ban işini kendisi ayarlamıs olabilir.O skriptledir şu sebepten kicklenirse otomatik 7 günlük ban at şeklinde.

GT-I8150 cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Kişi bilerek o npc vurursa ne olacak ben şahsen vurmaya çalışıyorum ona sonra atıyor oyundan

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Killaura skripti icin ek eklenti lazim npc yaratmak icin

Birde noknockbacki on damage ile victimin lokasyonunu alirsin if the victims locationu ayniysa 3 kere dener ki minecraftta ayni blokta 1 vurdun gitmeci ama 2 kere vurunca blok degistirir mutlaka[DOUBLEPOST=1431373339,1431373308][/DOUBLEPOST]Onu kontrol ettir 3 kere ayni lokasyondaysa ban attir.

Rosenrot

LAGOMORPHA
En iyi cevaplar
0
Eğer damage atarken victim hareket ediyorsa yukarıdaki sistem ise yaramaz yani totally useless