+ Anti Hız Hilesi

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Merhaba insanlık,
Bügün sadece ortaya bir fikir basitçede bir kod atıcam.Survival games sunucusu olanlar "Apex" hilesini engelleyebilir diye düşündüm geliştirilebilir.Her 6 saniyede herkesin koşma hızını sıfırlıyor yani hileyi açan biri için biraz sıkıcı bir durum.

Kod:
every 6 second:
 set the all player's walk speed to 0.8

H

HardCore2

Ziyaretçi
şu profil fotoğrafına hayranım ya .ss :D ayrıca emeğe saygı sanırım 6 saniye olmasının sebebi lag yapmaması

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Peki Adamda Hız Etkisi Varsa ?

Kod:
on every 5 second:
    loop all players:
        if loop-player is sprinting:
            if potion effect is speed:
                stop
            else:
                set the all loop-player's walk speed to 1
        else:
                stop
            else:
                set the all loop-player's walk speed to 0.8

Böyle Olabilir Ama Hız Oranları Siz Ayarlayın

Son düzenleme:

Axel102

Hayalet Avcısı
En iyi cevaplar
6
Bu arada saniyeyi "2" yaparsanız oyuncu hiç hileyi açamaz ama lag olabilir birazcık.

TheMuhammed2188

Java <3
En iyi cevaplar
0
Bunu denedin mi ? Sormamın sebebi çalışmıcak olması çünkü senin yaptığın şeyle alakası yok.
Minecraft'ın kodlarıyla ilgilenenler biraz bilir. (Bende kendi hilemi yapmıştım ondan biliyorum imkansız olduğunu.)

S

sergun26

Ziyaretçi
Her 6 saniyede bir oyuncunun hızını 0.8 yapıyor.Yani oyuncu tam hileden ayarladı hızını düşürdü ayarlasa yine düşürecek 2 saniye olursa asla açamaz hileyi.
Ben onu demiyorum, oyuncu hile değilse ve koşuyorsa durup dururken oyuncunun hızını 0.8 yapıyorsun diyorum.

Dul Bırakan

Ďℍ₰ ƐXƬΛSY ☠™ //// ƵŦ|☪ Naked™
En iyi cevaplar
0
Her 6 saniyede bir oyuncunun hızını 0.8 yapıyor.Yani oyuncu tam hileden ayarladı hızını düşürdü ayarlasa yine düşürecek 2 saniye olursa asla açamaz hileyi.
Kod:
on every 5 second:
    loop all players:
        if loop-player is sprinting:
                stop
            else:
                set the all loop-player's walk speed to 1
        else:
                stop
            else:
                set the all loop-player's walk speed to 0.8

Şöyle Yapcaskın ormal Koşma Hızının Biraz üstünü Ayarlıcaksın eger adamda Hız iksiri Falan Yoksa varsa adamın hızını düşürcek

Son düzenleme:

Altikardes

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Daha iyisi,adam 0.8 hızının üstüne çıktığında,onun hızını 0.8 yapsın? daha iyi olur hemde kastırmaz.

H

HardCore2

Ziyaretçi
aynen. adam koşuyorsa ya da bir hız iksiri içtiyse adamın hızını normal yürüme hızına çevirir ki bu aynı hilecileri çileden çıkardığı gibi normal oyuncularıda çileden çıkarır. önce bir küfür sonra ahmet left the game.