furkansahin1
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Şimdi 1. Bu kelimeleri sadece 10 Yaşındaki abiler söyler tabii ki sen öylesinAnti-abi üyeleri devrede!!!! Dıdıddıddıiıı
Şimdi 1. Bu kelimeleri sadece 10 Yaşındaki abiler söyler tabii ki sen öylesinAnti-abi üyeleri devrede!!!! Dıdıddıddıiıı
Bu konuyu açan kişi 2 yaşında zaten^^Şimdi 1. Bu kelimeleri sadece 10 Yaşındaki abiler söyler tabii ki sen öylesin
Saydıracakmış gibi başlayıp,tek kelime söylerek bitirmek...Şimdi 1. Bu kelimeleri sadece 10 Yaşındaki abiler söyler tabii ki sen öylesin
Bak şimdi banı atan canyo abimiz ona saygı duyuyorum ama neden admicos ana bacı sövüyo ban yemiyo sebebi nedir söleseniz anlasak[DOUBLEPOST=1410002681,1410002624][/DOUBLEPOST]Hemen niye Canyo'ya suç atıyorsun ? Onu banlayan Ercan abi.
+ Ercan abiye laf atarsan 5 dakikaya durmaz sınırsız yersin ve bizde parti veririz![]()
senin yaşın kaç acaba sayın abi yaşım 14 Dalga geçebilirsinizBu konuyu açan kişi 2 yaşında zaten^^
Akıl yaşım senden daha yüksek olduğu kesin ^^Bak şimdi banı atan canyo abimiz ona saygı duyuyorum ama neden admicos ana bacı sövüyo ban yemiyo sebebi nedir söleseniz anlasak[DOUBLEPOST=1410002681,1410002624][/DOUBLEPOST]
senin yaşın kaç acaba sayın abi yaşım 14 Dalga geçebilirsiniz
Lan Canyo atmadı Ercan attı bu neyin kafası ? Git yasaklı üyelere bak.Ya da dur bakma.Ben senin için foto çekeyim.Bak şimdi banı atan canyo abimiz ona saygı duyuyorum ama neden admicos ana bacı sövüyo ban yemiyo sebebi nedir söleseniz anlasak
Sayın abiimiz yemedi sanırım Bize çoğu kesz ping attınız bot attınız ama noldu biz yine ayaktayız Kendimize güvenerek size savaş açtıkBiri arşive göndersin şu konuyu
Lan biz mi attık size ? Gruplarımıza gir bak Anti-lapis'te olan var mı ?!Sayın abiimiz yemedi sanırım Bize çoğu kesz ping attınız bot attınız ama noldu biz yine ayaktayız Kendimize güvenerek size savaş açtık
Daha karnesinde 5 alamayan abiin söylediği laflarAkıl yaşım senden daha yüksek olduğu kesin ^^
Sayın abiimiz yemedi sanırım Bize çoğu kesz ping attınız bot attınız ama noldu biz yine ayaktayız Kendimize güvenerek size savaş açtık
Kardeşim söylediklerini geri al takdirnamemi bi getirir im *** olursunDaha karnesinde 5 alamayan abiin söylediği laflarburuk la buruk kaça gidiyon sen 2 yemi geçtin ??
Ben olsam sırf ibret olsun diye burda tutardım.Biri arşive göndersin şu konuyu
korkmam gerek bişeymi vardı acabaÖhöm...
![]()