Anti-Lapis

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
kardeş burda acık dille açıklamışsın saldırı olcak önlemimizi aldık hem yan carla girip yetki istedin biliyorum hatta 50 tane pre veririm dedin ** basaramdın ne bekliyorsun ha senin gibi abiler anca bunu yapar bu arada @LegendMC o bot calısmasada calıssada ooraya koyulma amacı belli daha ne diyorsun

Ne diyor lan bu ? O abi ben değildim Murat123 bendim.Banlasınlar Ip değiştiririm.Sırf inadına giriyorum Spambot açıyorum.Sırf zevkine yani.[DOUBLEPOST=1410183491,1410183435][/DOUBLEPOST]Nasıl laiksek Alta Denemek için allah yok yazıyorsun adam sana mute atıyor.Saçma

Osndbk41

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
git wolfteam oyna sende mario yu başlatma burası minecraft istediğimi yaparım serverimde lapis var diye vatan haini olduk ya size inat kaldırmıcaz

Wolfteam'ı zamanında oynamayı denedik.Bi girip baktımki senin klonların koloni oluşturmuş.Çıktım ve bilgisayara virüs bulaşmaması için format attım.[DOUBLEPOST=1410184113,1410184079][/DOUBLEPOST]Senin yaşındakiler niye server açıyorki ? Sonra uğraşan biz oluyoruz

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Wolfteam'ı zamanında oynamayı denedik.Bi girip baktımki senin klonların koloni oluşturmuş.Çıktım ve bilgisayara virüs bulaşmaması için format attım.[DOUBLEPOST=1410184113,1410184079][/DOUBLEPOST]Senin yaşındakiler niye server açıyorki ? Sonra uğraşan biz oluyoruz
sanane bizi beğenen 470 kişi var facebook sayfamızdabi siz kadar biz varız grubunuzun yarısı banlı gelip o bayrağı koymaya utanırdım ben valla

Forumİmamı

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0