Hocam benim attığım skript doğru, denedim ve gayet çalışıyor. Skript 2.2 Fixes V8b mi kullanıyorsunuz?
Tabikide 1.7.2 KullanıyorumSiz neyin hesabını yapıyorsunuz anlamadımKodun aynısını kullanıyorsunuz Konunun sahibi versiyonu belirtmemiş belki hayla 1.7.2 kullanıyordur :/
version: 2.1.2 Kullanıyorum.Hocam benim attığım skript doğru, denedim ve gayet çalışıyor. Skript 2.2 Fixes V8b mi kullanıyorsunuz?
scripts klasörünü ve variables'i koy biyere skript ile ilgili her şeyi sil sonraTabikide 1.7.2 Kullanıyorum
version: 2.1.2 Kullanıyorum.
on damage:
attacker's tool is sword of sharpness between 5 and 10:
wait 0.5 seconds
add attacker to {uyarı::%player%}
every 10 seconds:
loop all players:
if loop-player is {uyarı::%loop-player%}:
kick player because "&8&l[ &4&lT&8&l.&f&lC &8&l] &7Kurallara Aykiri Disi Bir Esya Kullandiniz!"
scripts klasörünü ve variables'i koy biyere skript ile ilgili her şeyi sil sonraLinki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.burdaki dosyayı indir kur. Büyük ihtimalle çalışacaktır.
İkisinide Deneyeceğim Teşekkürler.DenenmemiştirKod:on damage: attacker's tool is sword of sharpness between 5 and 10: wait 0.5 seconds add attacker to {uyarı::%player%} every 10 seconds: loop all players: if loop-player is {uyarı::%loop-player%}: kick player because "&8&l[ &4&lT&8&l.&f&lC &8&l] &7Kurallara Aykiri Disi Bir Esya Kullandiniz!"
bir şey değil herzaman.İkisinide Deneyeceğim Teşekkürler.
olmadı bendeDenenmemiştirKod:on damage: attacker's tool is sword of sharpness between 5 and 10: wait 0.5 seconds add attacker to {uyarı::%player%} every 10 seconds: loop all players: if loop-player is {uyarı::%loop-player%}: kick player because "&8&l[ &4&lT&8&l.&f&lC &8&l] &7Kurallara Aykiri Disi Bir Esya Kullandiniz!"