antika diye satsam ne kadar eder

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0

Ama Neden Üzüyorsunuz Benim Tatlı Pcmi Belki Biraz [Yada Baya Fazla] Antika Olabilir Ama Üzmenize Gerek Yoktu

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Ya söylemeyeyim söylemeyeyim diyorum ama takıntı işte harbiden konuyu okur kör oldum. Düzgün yazın şu yazıları takıntılıyım ben. Bu arada müzeye "Bu milatan önce geldi o zamanlar teknoloji dandik tabi" diye okutursun.

Ben okutcaktım ama anısı var benim dandiğin
Windows 8
İntel Core Duo 2 2.60 gHz (cigahertz böyle mi yazılıyor lan)
Atı Radeon 3400 HD Series (Atı markası bu ekran kartının varlığını bile unutmuştur)
2 Gb Ram
32 bit

Karşıma çıkabilecek külüstürleri bekliyorum, daha kötüsü gelirse bilgisayarın özelliklerini yükseltirim.

OrangeLemon

Let it die
En iyi cevaplar
0
bilgisayarınızdan nefret mi esiyorsunuz ozaman benim düzenlediğim pasta canavarı yarışmasına katılın 1.monster notebook 2.razer mamba 3.1TB harddisk ve 250GB ssd

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
bilgisayarınızdan nefret mi esiyorsunuz ozaman benim düzenlediğim pasta canavarı eüyarışmasına katılın 1.monster notebook 2.razer mamba 3.1TB harddisk ve 250GB ssd
Tüh be ben bilgisayarımdan nefret ediyorum keşke nefret esseydim neyse artık önümüzde ki yarışmalara bakacağız. (takınlıtılıyım diyorum çıldırdım klavye başında düzgün yazın kurban olim)

TheBlueDeath

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Sizinkiler benimkinin yanında yine iyi. Fullscreen bir şekilde hiçbir oyun oynanmıyor benim PC de

LG-D320 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

zRedDragon

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
150 TL eder diye düşünüyorum da nasıl antika diye yutturacaksın adamlara onu anlamadım :D