AntiMulti plugini kaynak kodları.

EnesMT

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Rica ederim.
IP adresi içerikli plugin yazmak isteyen arkadaşlara örnek olması bakımından konuyu güncelliyorum.
Plugine eklenmesini istediğiniz şeyler varsa söyleyebilirsiniz.
getOnlinePlayers in Uzerinde Çizgi Var ? Java Bilgim Pek Yok :D

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
getOnlinePlayers in Uzerinde Çizgi Var ? Java Bilgim Pek Yok :D
getOnlinePlayers'ı list olarak kullandığımızdan "declerated" (bu kod eskidi, yeni bir kod var artık) uyarısı veriyor Eclipse.
Yeni metot ise Collection şeklinde çekmek, ancak önemli değil, bu şekliyle kullanabilirsiniz.

Dpelqpleq

2 + 2 = 5
En iyi cevaplar
0
Bir konuda arkadasımız ip engellenirse(1 ip'ten sadece tek bir kisi girebilirse) bot engellenebilir yazmıstı, doğrumudur? Ona göre bu kodları kullanabilirim.

IRFN

Sonoyuncu.Network
En iyi cevaplar
0
Bir konuda arkadasımız ip engellenirse(1 ip'ten sadece tek bir kisi girebilirse) bot engellenebilir yazmıstı, doğrumudur? Ona göre bu kodları kullanabilirim.
Bot proxy kullanıyor ve birden fazla IP engelleniyorsa, sunucuya giremez. Ancak bot sunucuya bağlanma isteğini hızlı bir şekilde çok sayıda gönderirse, sunucu yine de saldırıdan etkilenebilir.

Ardart

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yine harika bir iş çıkarmışsın İrfan abi, emeğine sağlık.
Ben kullanmasam da diğer arkadaşların işine yarayacağını düşünüyorum, fikir de çok güzel :D
Bu arada abi OpenGL veya DirectX bilgin var mı? Varsa zor mu yoksa kolay mı diye soracaktım da*