AntiSafeWalk Plugini (Hızlı Yol Yapma Koruması) 1.8

BTHNKZ

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Herkese merhaba arkadaşlar, Ben BatuhanKZ. Beni kiminiz "Murder/Katilkim TR" plugini yapımcısı olarak tanır. En son katil kim plugini yapmıştım, daha sonrasında yaz tatili için büyük bir mola vermiştim. Geri döndüğümde, bu forumdan sebebi belli olmayan şekilde banlandığımı gördüm. Bu hesabı açtım. Oyuna baktığımda, çoğu sunucuda hızlı yol yapma hilesi açan kişileri gördüm. Ben bile denedim, gerçekten böyle bir hile yapılabiliyor... Bende ilk işim olarak bu hileyi engelleyen bir plugin yazdım. Eğer bu paragrafı okuduysan teşekkür ederim..

SafeWalk, sunucuların çoğunda koruması olmayan, hileli launcherlerle beraber gelmiş olan bir hızlı yol yapmaya olanak sağlayan hiledir. Bu hileyi kullanan kişiler, SHIFT tuşuna basmadan hızlıca yol yapabilmektedirler.

Skywars, eggwars, bedwars gibi yol yapma içeren tüm oyunlarda kullanılabilir.
Plugini kullanan sunucuların daha rahat, hilesiz bir oyun geçirebileceğine inanıyorum.

Plugini kullanan kişilerin sunucularında, bir oyuncu yol yaparken; plugin otomatik olarak devreye girip oyuncunun eğilip,eğilmediğini test eder. Ve eğer eğilmeden yol yapıyor ise; yani bu hileyi kullanıyora; hileyi kullanarak koyduğu blocku geri alır (koyma işlemini iptal eder) ve oyuncuya "2" oranında bir damageyle hasar aldırtır..

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

SPONSOR LİNKTEN İNDİRİRSENİZ SEVİNİRİM. LİNKTE ASLA REKLAMI GEÇ REKLAMI YOKTUR. SADECE KİŞİSEL SAYFAMIN LİNKİDİR. ORAYADA KOYDUM LİNKLERİ

Yardım İsteyen Olursa (Kullanım Konusunda) :

SKYPE E-POSTAM

Facebook: