Bir onceki yorumu okuyup ole konusabilirsiniz. Eger bildiginiz bise varsa gidin kendinize konu acin benim konumu baltalamaya calismayin.Spigot.yml'dende engelleniyor bilginiz olsun..
tab-complete: 0 kısmını bulup şu şekilde değiştirin
tab-complete: -1
Herşeyden önce spigotta "/? [TAB]" komutunu engelle sonra gel burda konus hic bişe bilmeden gelip konusan konumu baltalamaya çalışan sensin. 2. olarak gayet iyi bir programlama bilgim olduğunu söyliyebilirim. Yaklaşık 5 senedir c/c++/c# da yazıyorum son 2-2.5 yıldır java da yazıyorum. Yani tekrar hic bişe bilmeden konuşan sensin. Skript en basit dil demiyecegim çünkü bir dil değil. sadece ingilizce bilen birisi skript ti sonuna kadar kullanabilir hiçbir programlama bilgisine gerek yok. 10 yaşındaki kardeşime bile programlama ile hic bir ilgisi olmamasına hatta pc le bile ilgisi olmamasına ragmen cok basit bi şekilde skript yazdırabilirim. neyse konuyu daha fazla uzatmadan rapor ediyorum çünkü konuyu baltalamak/kavga cıkarmaya calısmak forum kurallarına aykırı yani baltalama die ben değil forum sahipleri, yöneticiler diyor...Bu plugine gerek yok.Baltalama falan ne dersen de umrumda değil.Spigotta üstte denilen sekilde engelleniyor verdiğiniz pluginde aynısını yapıyor ek bir plugine gerek yok yani.
Ve nedemek skripti bilgisi 0 olan biri bile çözebilir kafayımı sıyırdınız siz.11-12 plugin ile çalışıyor oyunun eventlerini pluginlere bölmüs bir pluginden bahsediyoruz.Spigot bungeecord hepsi düsünülerek yapılmıs.Ek pluginlerinde mevcut.Java'yı az çok biliyorum, skriptide öyle.Genede skript kodluyorum.
Skripte anca javayı "profesyonelce" çözdükten sonra laf atabilirsiniz.Daha kodlama bilgisi olmadan neyine sizin laf atmanız ?
Gidin plugin kullanın ozaman.Zaten sonunda açılan sunucuları görüyoruz biseye benzediği yok.Ve bidaha konumu baltalama demeden önce iyice bi arastır öyle ac.Sana sormucam ben nereyi baltalayıp nereyi baltalamayacağımı.
@Loveg4m3 bunlar olmamıs alın burdan.
En onemlisi ve asil amaci /? [Tab] ve /about [Tab] i engellemesiSpigot komutları tamamlamayı önlüyor. Bu /pl /ver /help gibi komutları da engelliyor