Antivürüs

BYTH

300 tracks in my Adidas track jacket
Emekli
En iyi cevaplar
17
Btidefeneder Total Security. Başka yar yok bana.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Kaspersky 2016 IS (1 yil kullandım gayet hoş rescue disk vs olaylarıda var gayet hoş korudu.)
Avast IS 2016 (şu an bunu kullanıyorum 1 yil doldu dolucak buda hoş bir antivirus öneririm.)
Unutmayın bilgisayara virüs girince değil virüs girmeden antivirüs yüklenmeli...

ZorinTRreborn

YASAKLANDI
En iyi cevaplar
0
En sağlam virüslerin en sağlam virüs programlarını yıkıp geçmesi*
Zayıf virüsleri Windows Defender'ın halledebilmesi*
Bilgisayarı adam gibi kullanırsan virüs girmemesi*
Virüs programının gereksiz olması*

Cranky

Hayattaki en hakiki mürşit ilimdir.
Danışman
En iyi cevaplar
21
Ben Windows 10 ' un kini kullanıyorum gayet güzel :D (Windows Defender)

MinerTR

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
360 Total, zaten Bitdefender & Definder tam doğrsunu bilmiyorum, onu kuruyor.

Son düzenleme:

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
360 total kullanmayın. Uygulama bedava ve hiçbir yerinde reklam yok. Üsttelik ulusal kanallarda reklam verebiliyor. İnternette çoğu siteden bir dosya indiğinde "benüde ündirr" diye setupdan çıkıyor. Sizcede garip değil mi ? Nereden para kazanıyor bu uygulama ?

SlayerR

Toss a coin to your Witcher
Genel Moderatör
En iyi cevaplar
15
Hemen hemen hepsini kullandım şimdi Kaspersky İnternet Security kullanıyorum yıllık lisans aldım çok memnunum tavsiye ederim.

Minecraftplayerr

Java, Skript, Php, Html, Css, Javascript, Anime
En iyi cevaplar
7
Eskiden antivirüs olarak malwarebytes kullanırdım. Ancak şuanda virüslerden korumak yerine lanet olası virüsleri bilgisayara bulaştırıyor. Ayrıca bulaştırdığı virüsü çözemedim ve Avast yükledim. Avast bile tam olarak silemedi virüsü ancak şu an etkisiz halde. Avast'ı devre dışı bırakınca geri geliyor virüs.

şu an hayatımda pek kullanmadığım KasperSky antivirüsünü öneririm.

HUNTERMAN

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Btidefeneder Total Security. Başka yar yok bana.
Total seuctury derken 360 total sectuiry mi?Başka bi antivirüs mü?
Kaspersky 2016 IS (1 yil kullandım gayet hoş rescue disk vs olaylarıda var gayet hoş korudu.)
Avast IS 2016 (şu an bunu kullanıyorum 1 yil doldu dolucak buda hoş bir antivirus öneririm.)
Unutmayın bilgisayara virüs girince değil virüs girmeden antivirüs yüklenmeli...
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Hemen hemen hepsini kullandım şimdi Kaspersky İnternet Security kullanıyorum yıllık lisans aldım çok memnunum tavsiye ederim.
gardaş ben free antivirüs arıyorum
Eskiden antivirüs olarak malwarebytes kullanırdım. Ancak şuanda virüslerden korumak yerine lanet olası virüsleri bilgisayara bulaştırıyor. Ayrıca bulaştırdığı virüsü çözemedim ve Avast yükledim. Avast bile tam olarak silemedi virüsü ancak şu an etkisiz halde. Avast'ı devre dışı bırakınca geri geliyor virüs.

şu an hayatımda pek kullanmadığım KasperSky antivirüsünü öneririm.

Peki virüs buluyor mu(free hali)
360 total kullanmayın. Uygulama bedava ve hiçbir yerinde reklam yok. Üsttelik ulusal kanallarda reklam verebiliyor. İnternette çoğu siteden bir dosya indiğinde "benüde ündirr" diye setupdan çıkıyor. Sizcede garip değil mi ? Nereden para kazanıyor bu uygulama ?
360 total seuctury nin paralı versiyonu yok mu?

4karasavasc444

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
360 Security ,adwcleaner , advenced systemcare pro , Cleaner , Driver Booster Pro , smart degraf , windows defender bunları kullanarak bir bakım yaptığımda bilgisayarım ilk günkü gibi oluyor

Ka0s_

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Dikkat edersen virüs falan bulaşmaz bu virüsler indirme sitelerinde yada karşıdan gelen dosyalarda çok oluyor bunlara dikkat etsen bir şey olmaz ama illahi garanti olsun bir virüs programı köşede dursun diyorsan esed nod32 tercihimdir.

Themis

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Total seuctury derken 360 total sectuiry mi?Başka bi antivirüs mü?

Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

gardaş ben free antivirüs arıyorum

Peki virüs buluyor mu(free hali)

360 total seuctury nin paralı versiyonu yok mu?
Sadece avast hacklendi konusuna göre o eski avast 2014 deki haberi sunuyorsun yanlış bilgi şu an en iyi koruyan programların arasında Kaspersky başta olmak üzere BitDefender avast vs gidiyor önerilmeyenlerde ise Eset ve Avira yaygın... free ariyorsan Panda önerimdir..