Total seuctury derken 360 total sectuiry mi?Başka bi antivirüs mü?Btidefeneder Total Security. Başka yar yok bana.
Kaspersky 2016 IS (1 yil kullandım gayet hoş rescue disk vs olaylarıda var gayet hoş korudu.)
Avast IS 2016 (şu an bunu kullanıyorum 1 yil doldu dolucak buda hoş bir antivirus öneririm.)
Unutmayın bilgisayara virüs girince değil virüs girmeden antivirüs yüklenmeli...
gardaş ben free antivirüs arıyorumHemen hemen hepsini kullandım şimdi Kaspersky İnternet Security kullanıyorum yıllık lisans aldım çok memnunum tavsiye ederim.
Eskiden antivirüs olarak malwarebytes kullanırdım. Ancak şuanda virüslerden korumak yerine lanet olası virüsleri bilgisayara bulaştırıyor. Ayrıca bulaştırdığı virüsü çözemedim ve Avast yükledim. Avast bile tam olarak silemedi virüsü ancak şu an etkisiz halde. Avast'ı devre dışı bırakınca geri geliyor virüs.
şu an hayatımda pek kullanmadığım KasperSky antivirüsünü öneririm.
360 total seuctury nin paralı versiyonu yok mu?360 total kullanmayın. Uygulama bedava ve hiçbir yerinde reklam yok. Üsttelik ulusal kanallarda reklam verebiliyor. İnternette çoğu siteden bir dosya indiğinde "benüde ündirr" diye setupdan çıkıyor. Sizcede garip değil mi ? Nereden para kazanıyor bu uygulama ?
Sadece avast hacklendi konusuna göre o eski avast 2014 deki haberi sunuyorsun yanlış bilgi şu an en iyi koruyan programların arasında Kaspersky başta olmak üzere BitDefender avast vs gidiyor önerilmeyenlerde ise Eset ve Avira yaygın... free ariyorsan Panda önerimdir..Total seuctury derken 360 total sectuiry mi?Başka bi antivirüs mü?
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
gardaş ben free antivirüs arıyorum
Peki virüs buluyor mu(free hali)
360 total seuctury nin paralı versiyonu yok mu?