Antvirüs programı

• Konuyu başlatan Klood07
  • Başlangıç tarihi
K

Klood07

Ziyaretçi
PC'min cidden iyi bir antivirüs programına ihtiyacı var. Tarih öncesi Microsoft Essenlitals yeterli kalmıyor. Mümkünse ücretsiz olsun çünkü googleden serial bulmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.

I

Iskekorowakurwa

Ziyaretçi
AdvancedSystemCare öneririm, AVG de iyidir.

M

MUHDE

Ziyaretçi
Avast esetin bulamadığı virüsleri bulabiliyor eset avastın bulamadığı virüsleri buluyor ikisinin birleşimi bayağı idare eder seni

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Ücretli olarak:
Norton fanıyım ben. Norton :)
Yada Kaspersky
Beleş:
Avast! :)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Yani ben Microsoft Sec. Essentials kullanıyorum iyi güzel bence :D

Bu arada antivirüs şeysi bulduğunda üzerine MalwareBytes Anti-Malware ve Anti-Exploiti öneririm. Anti-Exploitin seriali biraz zor bulunuyor ama istersen özelden verebilirim :)

M

MUHDE

Ziyaretçi
Kafanıza göre anti virüs veriyorsunuz gibime geliyor perfonmans ve güvenlik açısından düşünmüyorsunuz kullandığınız anti virüsleri söylüyorsunuz bunları fayır boşu boşuna kuracak biraz anti virüsün ne işe yaradığını öğrenin özelliklerinden bahsedin sayısal loto sayıları deyil bunlar

S

Sergunkorowakurwa

Ziyaretçi
Kafanıza göre anti virüs veriyorsunuz gibime geliyor perfonmans ve güvenlik açısından düşünmüyorsunuz kullandığınız anti virüsleri söylüyorsunuz bunları fayır boşu boşuna kuracak biraz anti virüsün ne işe yaradığını öğrenin özelliklerinden bahsedin sayısal loto sayıları deyil bunlar
Avast:
Web kalkanı
Rootkit taraması yapabilmesi
Hergün 2 update alan veritabanı
Güçlü taraması
Sandbox çalıştırabilmesi (Paralıda)
vb.

Salturbone

Portal Uzmanı
En iyi cevaplar
0
Tüm antivirüs programlarını pc üzerinden kaldır ve Windows defender ile yetin (şahsi olarak bun yapıyorum aD::SA)

Admicos

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
1
Ben Anti-Virüs vermiyorum. Anti-Malware (Aslında antivirüse girebilir bu) ve Anti-Exploit veriyorum