K
Klood07
Ziyaretçi
PC'min cidden iyi bir antivirüs programına ihtiyacı var. Tarih öncesi Microsoft Essenlitals yeterli kalmıyor. Mümkünse ücretsiz olsun çünkü googleden serial bulmak istemiyorum. Önerilerinizi bekliyorum.
BurdamıydınAVG öneririm. Yanında bilgisayarını temizlemek için AdvancedSystem Care ya da Ccleaner öneririm.
Ben ASC indirmeden önce CC indirmiştim, sonucu gördün ="=AVG öneririm. Yanında bilgisayarını temizlemek için AdvancedSystem Care ya da Ccleaner öneririm.
Avast:Kafanıza göre anti virüs veriyorsunuz gibime geliyor perfonmans ve güvenlik açısından düşünmüyorsunuz kullandığınız anti virüsleri söylüyorsunuz bunları fayır boşu boşuna kuracak biraz anti virüsün ne işe yaradığını öğrenin özelliklerinden bahsedin sayısal loto sayıları deyil bunlar
Ben Anti-Virüs vermiyorum. Anti-Malware (Aslında antivirüse girebilir bu) ve Anti-Exploit veriyorumKafanıza göre anti virüs veriyorsunuz gibime geliyor perfonmans ve güvenlik açısından düşünmüyorsunuz kullandığınız anti virüsleri söylüyorsunuz bunları fayır boşu boşuna kuracak biraz anti virüsün ne işe yaradığını öğrenin özelliklerinden bahsedin sayısal loto sayıları deyil bunlar
Adam Linux kullanıyorsa?Tüm antivirüs programlarını pc üzerinden kaldır ve Windows defender ile yetin (şahsi olarak bun yapıyorum aD:A)
Antivirüs programına gerek kalmaz o durumdaAdam Linux kullanıyorsa?
O zaman neden antivirüse ihtiyaç duysun aAdam Linux kullanıyorsa?