AOG / Amacı Olmayan Gamer / Youtube Art Çalışması - Cazza144

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Merhaba arkadaşlar ,
photoshop ve minecraft üzerine kurdugum kanalıma hepinizi beklerim.
Her gün video yüklemeye çalışacağım
Gelen istekler üzerine video çekmeye başladım.
İsteyen herkese youtube art yapmaya çalışıyorum.
Umarım beğenirsiniz kanalımı ve abone olursunuz.
Daha çok acemi olduğum için Ataberk yani @AtomTR den yardım alıyorum ona da burdan teşekkürler :)

ILK VIDEOM

BT_GoD

Düşmüş Melek
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Diğerini FanArt'a sadece youtube art'ı göstermek için koydum. Buraya ise hem kanalı hem videoyu göstermek için koydum. :)
Bence bir konu yeterliydi. Spam olarak algılana bilir ama bölüm moderatörleri bir şey demezse sorun yok. :) Güzel çalışma devamı gelir umarım. :)

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Bence bir konu yeterliydi. Spam olarak algılana bilir ama bölüm moderatörleri bir şey demezse sorun yok. :) Güzel çalışma devamı gelir umarım. :)
Aslında 3-4 video daha çektim fakat onlar çok acemice oldu.Bunda biraz daha kaliteli bir şeyler denedim oldu gibi :D
Abone olursanız sevirim.

Mert_Kurt

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Tek bir programla yapma derim bende photoshop alternatifi 5-6tane photoshopta olmayan özelliklerin oldugu program var .Hepsini kullanarak daha iyi seyler ortaya cıkıyor.

Cazza144

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Tek bir programla yapma derim bende photoshop alternatifi 5-6tane photoshopta olmayan özelliklerin oldugu program var .Hepsini kullanarak daha iyi seyler ortaya cıkıyor.
Cinema4d kullanacağım indirmesi uzun sürüyor akk nin bitişine kadar beklemek zorundayım ne yazık ki :(