AOT - 1: ''Valkyrie Crusade''

Sonraki Konunun Oyunu Aşağıdakilerden Hangisi Olsun?

• Bitcoin Billionaire

Kullanılan: 2 66.7%
  • Hack Ex - Simulator

Kullanılan: 0 0.0%
  • Spider-Man Unlimited

Kullanılan: 1 33.3%

• Kullanılan toplam oy
    3

MinecraftModları

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
▲Evet uzun süredir düşündüğüm seriyi bugün başlatmaya karar verdim. Bu arada AOT (Android Oyun Tanıtımları) demek. Bugün tanıtacağım oyunun adı ''Valkyrie Crusade''
Hadi Başlayalım...▲

-VALKYRIE CRUSADE-
Geliştirici: Nubee Tokyo
Tür: Klasik - Kart Oyunu
Derecelendirme: 4,4
Benim Derecelendirmem: 4,6
Market Sayfası:
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Görseller; (Kaynak: Google Play Store)
Ülkemizdeki Kullanıcılar: 50.000+ (Elli Bin Üzerinde)

Görüş;

Şahsen beğendiğim bir oyun. Çoğu kart oyunlarından daha kolay, çizimleri iyi olan bir oyun. Aslında ne kadar da kart oyunu desek de işin içinde köy kurma olayı da var. Elbette köy dedim fakat bu köyü gittikçe fantastik bir hale getirebiliyoruz. Oyun temel bir zamanı yok. Ama ağırlıklı olarak Yeni Çağ bulunuyor. Şahsen oyunu dediğim gibi çok beğendim ve 25. seviyeye geldim. Her seviye atlamanız da çeşitli ödüller kazanıyorsunuz.
Oyundaki kartlar çeşitli gruplara göre sınıflandırılıyor. Kart seviyesi, elementi vb. Ama bizim için en önemlisi tipi. (Değeri)
Oyunda toplam 5 tip kart var. Bunlar;
N - Normal
HN - HighNormal
R - Rare
HR - HighRare
SR - SuperRare
HSR - HighSuperRare
UR - UltimateRare
HUR - HighUltimateRare
GUR - Awaken Edilmiş Kart
Bu kartları almak için summon yani çağırmanız gerekiyor. Bunu yapmak için ise jewel istiyor. Genellikle etkinlik için özel çağırımlar 300 jewel oluyor. Bazıları ise kendine özel bilet ile açılıyor. Bileti çeşitli etkinliklerden veya görevlerden kazanıyorsunuz. Bende bulunan kartlar;
3 HSR, 6 SR, 1 HR, 13 R ve birçok N. N kartlar hem düşük özellikli hemde satmak istersenizde az para kazandırıyor. Ama biri hariç. Altın giysisi olan kızı çağırmayı başarabilirseniz (Bende 7 tane var.) tanesi 20.000 gold. Evet gold yani altın çünkü jewel birimini almak için ya görev tamamlamak yada para yatırmak gerekiyor.
Oyun online. Düello sistemi ve çeşitli etkinlikler var. Etkinlikler haricinde oyunun kendine ait bir hikayesi ve bölümleri var.
Aynı zamanda oyunda cadılar var. seviyeleri arttıkça güçleniyorlar. Benim şu ana kadar yenebildiğim ise 50 LVL. canı 90.000 falan. Elbette burada oyunun bir avantajı var. Kaybederseniz 3 hak ile devam edebiliyorsunuz ve aynı zamanda kaybedip çıkarsanız canınız olduğu gibi kalıyor. (0'a inmesi hariç.) Örneğin;
2000 can ile savaşıp 100 canınız kalırsa maçı kazanırsanız veya kazanmazsanız tekrar canınız 2000 oluyor. (Özel durumlar hariç.)
Bunun ödülü ise her cadı öldürümüne 2 tane ücretsiz kart açma hakkı. Genellikle N çıkıyor ama bana bir kere R çıkmıştı.

▲Sanırım kısa kesmem lazım yoksa bu konu çok uzayacak :D Oyun ücretsiz. Eğer yeterli alanınız var ise bu oyunu kesinlikle tavsiye ediyorum.
Bir sonraki AOT'da görüşmek üzere!▲
[DOUBLEPOST=1439215198,1439211287][/DOUBLEPOST]▲Bir de yorum atsanız güzel olur yani o kadar yazdık .d▲

ShiodomeMiuna

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
11
Bill Cipher bey Neden Siz kötüsünüz ve niye stanleyle kavga ettiniz* (Bu karakteri görünce ağladım)

Şaka maka Güzel yazmışsın Ellerine Sağlık.