Apartman Map 1.8+

Nasıl

• Güzel

• Kötü

Sonuçlar yalnızca oylamadan sonra görülebilir.

Kdrmtn50

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Mapın yapımı tamamen bize aittir alıntı değildir...
1 Haftada bitirdik
Apartmanın yanında Otopark, KumHavuzu, Kamelya, Havuz, Halısaha, Çeşme yapılmıştır
Apartmanın sadece dışını değil içinide dizayn ettik
Evlerin içinde wc, banyo, oturma odası, yatak odası ve mutfak vardır tek tek hepsini yaptık

Map tamamen temizdir virüs yoktur.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.

Not1:Eksik şeyleri veya beğenmediğiniz şeyleri yorum olarak atabilirsiniz.
Not2:Doku paketi kullanılmıştır doku paketi ile daha güzel görünüyor.

Not3:Yapımda emeği geçen Kptn'a sonsuz teşekkürler.

Yorumlarınızı bekliyoruz

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
bir şey sorucam yukarıdada dendiği gibi ufak olmuş ve ufak bir şey için 1 haftamı harcadınız hemde ikiniz yani iki kişi muhtemelen ciddi anlamda söylüyorum 2 saatte bitirebilinicek bir yer gibi gözüküyor hmm...

Kdrmtn50

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
bir şey sorucam yukarıdada dendiği gibi ufak olmuş ve ufak bir şey için 1 haftamı harcadınız hemde ikiniz yani iki kişi muhtemelen ciddi anlamda söylüyorum 2 saatte bitirebilinicek bir yer gibi gözüküyor hmm...
Mapın halısahası otoparkı çok uzun sürmedi yarım saat sürdü evin dış dizaynıda aynı yarım saat fakat evin içini 2 3 saate bitirdik oda aralıklarla 1 saat yaptık çıktık 30 dk yaptık çıktık 1 2 gün aralarla yaptık ondan uzun sürdü

İdare eder yalnız hala sahadaki topu sevdim.
Eyvallah kardeşim top hediyemiz olsun :D

Güzel tatlı bir yapı olmuş
Fazla sade ve ufak olmuş gibi.
Teşekkürler :D kısa süre içinde bunu yapabildik büyütücektik ama bi aksilik çıktı bizde bunu atalım diye karar aldık

"1.8+" yazısını "+18" okuyup korkunçlu karı çıkan türden bi harita sandım :(
:D +1.8 yazcaktık bunu yazdık öyle dahada korkunç map gibi görünürdü hayal kırıklığına uğratmak istemedik

Knax

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Çok başarılı knax olarak bi build ekibi topluyoruz build in iyimiş bi eklesense
Bu arada bu bizim savaşımız mapine bi bak ne üstünde çalısıyoz bi gör :)

Mulfucer

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mapın halısahası otoparkı çok uzun sürmedi yarım saat sürdü evin dış dizaynıda aynı yarım saat fakat evin içini 2 3 saate bitirdik oda aralıklarla 1 saat yaptık çıktık 30 dk yaptık çıktık 1 2 gün aralarla yaptık ondan uzun sürdü

Eyvallah kardeşim top hediyemiz olsun :D

Teşekkürler :D kısa süre içinde bunu yapabildik büyütücektik ama bi aksilik çıktı bizde bunu atalım diye karar aldık

:D +1.8 yazcaktık bunu yazdık öyle dahada korkunç map gibi görünürdü hayal kırıklığına uğratmak istemedik
yukarıda neden 1 hafta yazdınız bunu bu şekilde değil tam olarak tuttuğun bir saate göre yapman lazım yani 1 hafta yazısını düzenlemen gerek doğru değil çünkü :)