Öyle yapacağım zatenAltü Üstü 1 Dolar Bile Yatırmıcan En DÜşük Oran Kimdeyse Ona At 1 Dolara 10 Dolar Kazanırsın Belki![]()
15 TL Param Vardı 2 Tane Kutu Düşmüştü Avcı ve Kroma2 Açtım Baş Çıktı Allahtan Biri StatTrak Mış Oda 4-5 TL Ediyor 10TL Girdi GeneÖyle yapacağım zaten
Nasıl olsa bir şeyim yok , bir şey kaybetmem , ama StatTrak'imi de vermem.[DOUBLEPOST=1439746564,1439746533][/DOUBLEPOST]Gerçi ikiside fifti ama .s
Dediğim gibi , istersen steam'den yaz o 5TL lik şeyi de kesin bir maça koyalım 2TL daha kazanırsın15 TL Param Vardı 2 Tane Kutu Düşmüştü Avcı ve Kroma2 Açtım Baş Çıktı Allahtan Biri StatTrak Mış Oda 4-5 TL Ediyor 10TL Girdi Gene![]()
Bunu yazacağını biliyordum , hatta iddaya girmiştim , 2TL kazandım , sağol .sAperture... Gönderme var la ._. (Bkz. CS:GO yu kim yaptı? Valve... Aperture? Portal... Hmmm... PORTAL 3 CONIFIRMED... WAIT FOR A SECOND... PORTAL UNIVERSE = HALF-LIFE UNIVERSE... HALF-LIFE 3 AND PORTAL 3 CONIFIRMED. COMBO!)
Ticaret Yapamıyorum Formattan Sonra 7 Gün Ticaret Banı VerdiDediğim gibi , istersen steam'den yaz o 5TL lik şeyi de kesin bir maça koyalım 2TL daha kazanırsın.
Eğer dediğin gibi çarkıfeleğe gireceksen sana attığım siteye gir , nasıl olsa hepsini kaybedecenTicaret Yapamıyorum Formattan Sonra 7 Gün Ticaret Banı Verdi![]()
Ben de Dignitas'a oynadım , ben de izliyorumHacı Aperture alıcak %100 ona ver, Ben de E-Frag'a oynadım (Dignitas'a karşı) baya riskli onu izliyorum şu an![]()
TStorm mu alır yoksa Nih mi .sBence de Dignitas alır, sonradan değiştirmek istedim ama çok geçti..Dignitasa oynasaydım baya kazançlı çıkacaktım ya
Evet?Onu bunu bırak sen CSGO oynuyor musun la?
Silver 5'ti , rekabetçiden atılınca 4'e düştüRankın ne? Steam ekle (flasher126) birlikte oynarız
1 ay oldu alalı :/.Ooo, ezik seni..
Benim Daha Rütbem Yok Sen Hayırdır Genç EgoistOoo, ezik seni..