Aperture VS VNR ?!

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Gördüğünüz gibi "Aperture" isimli takımı ilk defa görüyorum , "VNR"yi daha önce görmüştüm fakat nedir bu "Aperture" iyi oynar mı?
Araştırdım , pek bir şey bulamadım , siz ne önerirsiniz?

umut_

┌────────────┐ [ 1881 - 193∞ ] └────────────┘
En iyi cevaplar
0
Altü Üstü 1 Dolar Bile Yatırmıcan En DÜşük Oran Kimdeyse Ona At 1 Dolara 10 Dolar Kazanırsın Belki :p

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Altü Üstü 1 Dolar Bile Yatırmıcan En DÜşük Oran Kimdeyse Ona At 1 Dolara 10 Dolar Kazanırsın Belki :p
Öyle yapacağım zaten :p
Nasıl olsa bir şeyim yok , bir şey kaybetmem , ama StatTrak'imi de vermem :p.
[DOUBLEPOST=1439746564,1439746533][/DOUBLEPOST]Gerçi ikiside fifti ama .s

umut_

En iyi cevaplar
0
Öyle yapacağım zaten :p
Nasıl olsa bir şeyim yok , bir şey kaybetmem , ama StatTrak'imi de vermem :p.
[DOUBLEPOST=1439746564,1439746533][/DOUBLEPOST]Gerçi ikiside fifti ama .s
15 TL Param Vardı 2 Tane Kutu Düşmüştü Avcı ve Kroma2 Açtım Baş Çıktı Allahtan Biri StatTrak Mış Oda 4-5 TL Ediyor 10TL Girdi Gene :p

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
15 TL Param Vardı 2 Tane Kutu Düşmüştü Avcı ve Kroma2 Açtım Baş Çıktı Allahtan Biri StatTrak Mış Oda 4-5 TL Ediyor 10TL Girdi Gene :p
Dediğim gibi , istersen steam'den yaz o 5TL lik şeyi de kesin bir maça koyalım 2TL daha kazanırsın :D.

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Aperture... Gönderme var la ._. (Bkz. CS:GO yu kim yaptı? Valve... Aperture? Portal... Hmmm... PORTAL 3 CONIFIRMED... WAIT FOR A SECOND... PORTAL UNIVERSE = HALF-LIFE UNIVERSE... HALF-LIFE 3 AND PORTAL 3 CONIFIRMED. COMBO!)

FZYY

Zombi Katili
En iyi cevaplar
0
Aperture... Gönderme var la ._. (Bkz. CS:GO yu kim yaptı? Valve... Aperture? Portal... Hmmm... PORTAL 3 CONIFIRMED... WAIT FOR A SECOND... PORTAL UNIVERSE = HALF-LIFE UNIVERSE... HALF-LIFE 3 AND PORTAL 3 CONIFIRMED. COMBO!)
Bunu yazacağını biliyordum , hatta iddaya girmiştim , 2TL kazandım , sağol .s

umut_

En iyi cevaplar
0
Dediğim gibi , istersen steam'den yaz o 5TL lik şeyi de kesin bir maça koyalım 2TL daha kazanırsın :D.
Ticaret Yapamıyorum Formattan Sonra 7 Gün Ticaret Banı Verdi :p