AphelionMC > Fikirlerinizi Bekliyoruz!

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0

Bu konu nedir? Neden açıldı?
Başlıkta belirttiğim gibi, GameOfTurk kapandığı için @ByAehn ile sunucu açıyoruz. Oyuncularımızın bir bölümü bunu biliyor zaten. Bu konuyu açma sebebim ise yeni sunucumuzda sizin fikirlerinize önem verdiğimizi göstermek, üstelik bunu yaparken çeşitli ödüller kazandırmak. Evet, doğru gördünüz. Eğer fikriniz sunucuda kullanılırsa ödüllendirileceksiniz!

Ödül mü!? Ne ödülü? Ne ödülü alacağım peki?
Alabileceğiniz ödüller olarak önünüze seçenekler sunacağız, hangisini seçerseniz ödülünüz o olacak!

Ödül listemiz (devamı var) :
  • Minecraft Premium Hesap
  • Rastgele bir steam oyun anahtarı!
  • vs...

Harika! Harika! Benimde bir fikrim var, size nasıl ulaştıracağım?
Fikrinizi özel mesaj ile belirttikten sonra bu konunun altına "Fikrimi belirttim, bana ulaşabileceğiniz skype adresim: -skypeadresiniz-" yazmalısınız. Bize ulaştırdığınız fikriniz değerlendirilecek ve size dönülecektir.

Okuduğunuz için teşekkürler, iyi forumlar.

Son düzenleme:

bikkik

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikrimi Belirttim, Bana ulaşabileceğiniz skype adresim : gametr72 (Bebek kafası resmi var tek gözlü)

_Randy1_

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Fikrimi belirttim, bana ulaşabileceğiniz skype adresim: k4rsh1tm4dd3

Fikrimi Belirttim, Bana ulaşabileceğiniz skype adresim : gametr72 (Bebek kafası resmi var tek gözlü)
Size en kısa sürede döneceğiz, teşekkürler.
Ne sunucusu bu neyin fikrini verelim ?
Oyuncularına önem veren, sistemleri ve yapıları özenle hazırlanan bir çekirdek sunucu açıyoruz. Örneğin vereceğiniz fikir bir gadget olabilir, hub'da kullanılacak bir sistem olabilir, gibi gibi.
GameOfTurk hub dı bu sunucuda yüksek ihtimalle hub dır.
Evet, doğru tahmin :)

ss333

。◕‿◕。
En iyi cevaplar
0
Fikrimi belirttim. Bana ulaşabileceğiniz Skype Adresim: live:berkehan_beyaz