Teşekkür ederimOkkkey! Thanks. (Bu bir teşekkür, kirletmiyorum konuyu. Ama kendine çeki düzen vermek güzel. Böyle giderse daha iyi tanınabilirsin
.)
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Teşekkür ederimOkkkey! Thanks. (Bu bir teşekkür, kirletmiyorum konuyu. Ama kendine çeki düzen vermek güzel. Böyle giderse daha iyi tanınabilirsin
.)
Şu an dalga geçmiyorlar yanlış anlamışsın onlarıTeşekkür ederimdegismemin nedeni dalga geçiyorlardi Artık iyilik yapan AkanCe Olucam
(Vikipedi ya bakmaya üşenen arkadaşlar var, onlardan biride benimtek yaptığın post kasmak biz bakamıyomuz vikipediye?
Alıntıdır yazıyor şu an bu konuya mesaj atarak post atmış olduntek yaptığın post kasmak biz bakamıyomuz vikipediye?
Ben kör değilim gordüm alıntı yazısını sadece neden bunu forumda paylaştığını anlayamadımAlıntıdır yazıyor şu an bu konuya mesaj atarak post atmış oldun
Evet vikipediyi bilmeyen olabilir ama googleyi bilmeyen yokBiraz bilgi paylaşmak istedim suçmuwikepedia bilneyen olabilir aramızda
Bir şey soracağım.Ben kör değilim gordüm alıntı yazısını sadece neden bunu forumda paylaştığını anlayamadım
Artık önemli bilgiler bulup paylaşıcam gereksiz konu açmicamBir şey soracağım.
Senin troll konular açmanın amacı var da bunun mu amacı olmuyor ?
En azından paylaşılmasının bir nedeni varBir şey soracağım.
Senin troll konular açmanın amacı var da bunun mu amacı olmuyor ?
Bir şey hatırlatayım. Forumda Troll konular açılması yasak. Bunu paylaşmanın hiçbir nedeni yok.En azından paylaşılmasının bir nedeni var
İlla konu açman gerektiğini...Düzeldim artık yararlı konular aççam gereksiz konu açanları uyarıcam
Evet haklısın post kasma konusunda yanlış dedim ama neden "popi" olmaya çalışıyorsun dememi anlamış değilim 4 ay öncesine kadar böyleydim ama beni azcık bile tanıyor olsan bunu bilirdij troll konulara gelecek olursak bana göre komik geldiği için paylaşmıştım ve aşırı büyük bir tepki gelmediği için paylaşımlarıma devam etmiştim ve emin ol popi olmak isteseydim troll konulardan fazlasını yapardım. yaşım küçük yeterince olgun davranmaya çalışıyorum bir hatam olduysa affolaBir şey hatırlatayım. Forumda Troll konular açılması yasak. Bunu paylaşmanın hiçbir nedeni yok.
Tamam konuyu açan arkadaşı bende sevmiyorum, fakat ben objektif bakarım.
Bu arkadaşın konusuna gelip "Amacın post kasmak" dediğin anda tartıştığın tarafta haksızken sende haksız duruma düştün.
Senin Beğeni kasmak için ya da "Popi olmak ?" için açtığın troll konuları saysaydık ve ortaya dökseydik kendi özeleştirini belki yapabilirdin.
Bu forumda Troll konular açanlar "Popi ?" oluyor.
2013 zamanlarında ki forumun en güzel zamanları, troll konu açanlar hemen taşlanırdı.
Forumu paylaşma ortamından başka ne olarak görüyorsun ?
Şöyle sorayım, Minecraft a ne tür bir katkın oldu da böyle özgüvenli cümlelerle savunuyorsun kendini ?
Troll konunu 10 kişi beğendi. E ne oldu ?
O 10 kişinin gazıyla forumda "Yea ben forumun popisi oldum Trollerim" tarzında gezen bir tipsin.
"Alay konusunda Popi" olduğunun farkında mısın ?