Apollo 11 Hikayesi

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Okkkey! Thanks :). (Bu bir teşekkür, kirletmiyorum konuyu. Ama kendine çeki düzen vermek güzel. Böyle giderse daha iyi tanınabilirsin :).)
Teşekkür ederim :) degismemin nedeni dalga geçiyorlardi Artık iyilik yapan AkanCe Olucam

GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi

Sarper170

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0

AkanCe

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
Biraz bilgi paylaşmak istedim suçmu :( wikepedia bilneyen olabilir aramızda

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Anlıyorum oradan buradan bulduğun bilgiler ile yararlı konular açmaya çalışıyorsun. Ancak daha çok bu forumu ilgilendirecek konular açmalısın.

Mockingjayy

Obsidyen Madencisi
En iyi cevaplar
0
Foruma yararlı konular açarak -açtığını sanarak- milletin sevgisini toplamaya çalışıyor kendi çapında :(

Sent from my iPhone using Tapatalk

• Beğen
Reactions: DIO

rayandu06

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
En azından paylaşılmasının bir nedeni var
Bir şey hatırlatayım. Forumda Troll konular açılması yasak. Bunu paylaşmanın hiçbir nedeni yok.
Tamam konuyu açan arkadaşı bende sevmiyorum, fakat ben objektif bakarım.
Bu arkadaşın konusuna gelip "Amacın post kasmak" dediğin anda tartıştığın tarafta haksızken sende haksız duruma düştün.
Senin Beğeni kasmak için ya da "Popi olmak ?" için açtığın troll konuları saysaydık ve ortaya dökseydik kendi özeleştirini belki yapabilirdin.

Bu forumda Troll konular açanlar "Popi ?" oluyor.
2013 zamanlarında ki forumun en güzel zamanları, troll konu açanlar hemen taşlanırdı.
Forumu paylaşma ortamından başka ne olarak görüyorsun ?
Şöyle sorayım, Minecraft a ne tür bir katkın oldu da böyle özgüvenli cümlelerle savunuyorsun kendini ?

Troll konunu 10 kişi beğendi. E ne oldu ?
O 10 kişinin gazıyla forumda "Yea ben forumun popisi oldum Trollerim" tarzında gezen bir tipsin.

"Alay konusunda Popi" olduğunun farkında mısın ?

Son düzenleme:

DIO

⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀⠀
En iyi cevaplar
0
Düzeldim artık yararlı konular aççam gereksiz konu açanları uyarıcam

İlla konu açman gerektiğini...
İlla konu açman gerektiğini neden kendine aşılıyorsun?
Birisi mi dedi? Açmayınca dayak mı yiyorsun?
Diken mi var afedersinde.
Bakıyorum konu açarak spam gibi bir şey yapıyorsun.
Konu açmak zorunda değilsin sürekli konu açıp yararlı konular açınca madalya veya ''Ressam'' gibi ünvan da vermeyecekler.

MantisWrath

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir şey hatırlatayım. Forumda Troll konular açılması yasak. Bunu paylaşmanın hiçbir nedeni yok.
Tamam konuyu açan arkadaşı bende sevmiyorum, fakat ben objektif bakarım.
Bu arkadaşın konusuna gelip "Amacın post kasmak" dediğin anda tartıştığın tarafta haksızken sende haksız duruma düştün.
Senin Beğeni kasmak için ya da "Popi olmak ?" için açtığın troll konuları saysaydık ve ortaya dökseydik kendi özeleştirini belki yapabilirdin.

Bu forumda Troll konular açanlar "Popi ?" oluyor.
2013 zamanlarında ki forumun en güzel zamanları, troll konu açanlar hemen taşlanırdı.
Forumu paylaşma ortamından başka ne olarak görüyorsun ?
Şöyle sorayım, Minecraft a ne tür bir katkın oldu da böyle özgüvenli cümlelerle savunuyorsun kendini ?

Troll konunu 10 kişi beğendi. E ne oldu ?
O 10 kişinin gazıyla forumda "Yea ben forumun popisi oldum Trollerim" tarzında gezen bir tipsin.

"Alay konusunda Popi" olduğunun farkında mısın ?
Evet haklısın post kasma konusunda yanlış dedim ama neden "popi" olmaya çalışıyorsun dememi anlamış değilim 4 ay öncesine kadar böyleydim ama beni azcık bile tanıyor olsan bunu bilirdij troll konulara gelecek olursak bana göre komik geldiği için paylaşmıştım ve aşırı büyük bir tepki gelmediği için paylaşımlarıma devam etmiştim ve emin ol popi olmak isteseydim troll konulardan fazlasını yapardım. yaşım küçük yeterince olgun davranmaya çalışıyorum bir hatam olduysa affola