Aqua-Vitæ | Market

Tario76

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koskoca minecraftürk mimarlarından daha güzel birşeyler beklerdim :)

Kedupela

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Koskoca minecraftürk mimarlarından daha güzel birşeyler beklerdim :)

Bynoveme defalarca yalvarıp yakarmanın ardından seni red etmesine aldırış etmeyip devam edip rahatsız etmenden ötürü takıma alındıktan sonra bizim bir kaç saatte yaptığımız işi senden 1 hafta içinde yapmanı istedik lakin bir haftanın sonunda gördük ki mimarlıkta ev yapmaktan öteye geçebilecek bir insan değilmişsin lakin her hangi bir yaptırım uygulamayıp verilen sürenin üzerine 1 hafta daha ekledik, bu sefer ben şahsen düşündüm "Bu adam anlamıyor world-editten, voxelsniperdan ben şahsen yardım edeyim". Yanılmıyorsam günlerden perşembeydi geldim sordum bir şeye ihtiyacın var mı? Bir kaç şey istedin gerçekleştirdim lakin çıkan sonuçtan tekrar gördük ki mimarlığın "m" sinden anlamıyormuşsun. Sanırsam takımdan uzaklaştırılacağını fark ettin ve "istifa" ettin.

Hatırlatmak isterim ki 3 kişi bütün serverı hubundan factionsdaki ağcına kadar inşa ettik. Bizim forumdan bağımsız açtığımız konular diğer konuları engellemesin diye daha millete teşekkür etmezken sen utanmayıp 2 ay önceki konuya "güncel","upup" yazan bir adamsın.

Bak ben bir şey söyleyeyim: Bir insandan bu kadar yüzsüzlük beklemezdim.

Unutmadan;

Söyleyeceğim :
Söyleyecek Kelime Bulamıyom Yardım Edin La

Bütün yapılarınız harika tekrar tebrik ediyorum.

Çok teşekkürler!

Ömer(BrayJademence)

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
Hypixel buildini yapmiyo diye biliorum o sadece redstone u kuruyo buildleri bi takım yapiyodu (emin deilim ama :sırıtmak:)[DOUBLEPOST=1375451161,1375451091][/DOUBLEPOST]

ahah batuhan komiksin :sırıtmak: (pedev ben :sırıtmak: )
hypixel redstone'un tamamını yapmıyor benim bildiğim Rezzus adlı arkadaşı yapıyor hypixel ise mimarlığa,kızıltaş devrelerine yardım ediyor ve mcedit kullanıyor benim bildiğim

TheSunLight

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Mükemmel Diyecek SÖZ BULAMIYORUM!

Sony Tablet S Cihazımdan Tapatalk 2 Ile Gönderildi. Yeeeeeeey!

Shadowsteve

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yoo herkes yapar bana göre hayal gücü ve sabır gerekiyor, daha iyilerinide yapabilirler Türkler.
Böyle düşünmene sevindim kb belki yanlış anladım seni ama bnim fikrim buydu ve bence Türk mimar larına tek gereken biraz övgü ve moral daha iyisini yapmadığın sürece. ..