karakusnavy
Yeni Doğmuş
- En iyi cevaplar
- 0
Merhaba değerli Minecraft oyuncuları;
AquaCraft adında eskiden bir serverim vardır, şimdi o projeyi tekrar gerçekleştirmek üzere yola koyuldum diyebiliriz.
Server için gerekli sunucuyu(makina) aldım tek gerek şey ise harita. Haritayı ufaktan ufaktan yapmaya başladım ancak fazla yetenekli değilim bu konuda.
Bu nedenle projeme gelen ekip özellikleri şu şekilde olacaktır;
• 2 Adet Mimarcı ( Ekibimizin En Önemli Yetkililerindendir Yetenekli Olması Şart )
• 2 Adet Rehber ( İleriki Zamanalarda Sayısı Artabilir.. )
• 1 Adet Moderator
• 1 Adet Admin
Arkadaşlar öncelikle en yüksek rütbeli olan Admin olacak diyip gelen kişiler direk düşünülmeden geri gönderilecektir. Admin olmak için kendinizi kanıtlayabilmeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi sunucumuz hazır ekip toplamına başladım Haritayı bitirdikten sonra projemizi gerçekleştirmeye başlayabiliriz.
Sunucunun bir adet websitesi de olacaktır.
İletişim ;
E-Mail : [email protected]
Telefon : +90 539 4** ** **
Twitter : /blackbirdsamet
İnstagram : /karakusnavy
Facebook : /karakusamet
DİPNOT ÖNEMLİ !
Arkadaşlar 10 kişi civarında arkadaşımız alım için geldi neredeyse 5 tanesi skype den ekledi ve şöyle giriş yaptı
"Alım varmış admin olmak istiyom"
arkadaşlar böyle bir giriş olamaz ya lütfen geldiğinizde kendinizi biraz açıklarsanız sevinirim.
Serveri olan kişiler var serveri olupta alım için gelmesi sevinirim.
Alım için gelecek kişinin;
- Türkçesi Düzgün Olmak Zorundadır.
Gelen kişi hangi yetkide iyiyse o yetkide yapabildiklerini açıklarsa sevinirim.
AquaCraft adında eskiden bir serverim vardır, şimdi o projeyi tekrar gerçekleştirmek üzere yola koyuldum diyebiliriz.
Server için gerekli sunucuyu(makina) aldım tek gerek şey ise harita. Haritayı ufaktan ufaktan yapmaya başladım ancak fazla yetenekli değilim bu konuda.
Bu nedenle projeme gelen ekip özellikleri şu şekilde olacaktır;
• 2 Adet Mimarcı ( Ekibimizin En Önemli Yetkililerindendir Yetenekli Olması Şart )
• 2 Adet Rehber ( İleriki Zamanalarda Sayısı Artabilir.. )
• 1 Adet Moderator
• 1 Adet Admin
Arkadaşlar öncelikle en yüksek rütbeli olan Admin olacak diyip gelen kişiler direk düşünülmeden geri gönderilecektir. Admin olmak için kendinizi kanıtlayabilmeniz gerekmektedir.
Dediğim gibi sunucumuz hazır ekip toplamına başladım Haritayı bitirdikten sonra projemizi gerçekleştirmeye başlayabiliriz.
Sunucunun bir adet websitesi de olacaktır.
İletişim ;
E-Mail : [email protected]
Telefon : +90 539 4** ** **
Twitter : /blackbirdsamet
İnstagram : /karakusnavy
Facebook : /karakusamet
DİPNOT ÖNEMLİ !
Arkadaşlar 10 kişi civarında arkadaşımız alım için geldi neredeyse 5 tanesi skype den ekledi ve şöyle giriş yaptı
"Alım varmış admin olmak istiyom"
arkadaşlar böyle bir giriş olamaz ya lütfen geldiğinizde kendinizi biraz açıklarsanız sevinirim.
Serveri olan kişiler var serveri olupta alım için gelmesi sevinirim.
Alım için gelecek kişinin;
- Türkçesi Düzgün Olmak Zorundadır.
Gelen kişi hangi yetkide iyiyse o yetkide yapabildiklerini açıklarsa sevinirim.