Aradığım özellikte veya yakın bir sw önerisi bekliyorum :)))

Skunkfu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
online sürem çok yüksektir, harbi yüksek yani.. ama viplik v.s. için para harcamam. şöyle güzel bir sw arıyorum;

*Sanırım aradığım tarz sw'ler survival-emek-vanilla karışımı bişi oluyor sanırım pek anlayamadım habire yeni bir tanım atılıyor :D
*warp lapis v.b. şeyler olmicak
*tüm dünyada pvp acık olacak ( altın kürek claim içinde olmasa olur, hatta iyi olur)
*altın kürekle 10x10 yer yapılsın en fazla ve 2 tane 10x10 hakkımız olsun çok abartmak iyi olmuyor..
*top 5 gibi bir liste olsun haftada 1 sıfırlansın sadece 1. ye ödülü olsun -abartılı olmasına gerek yok ödülün her hafta aynı adam olmasın- :)
* eks-ray koruması gibi ws'den kaçma koruması gibi şeyler kesinlikle bulunsun...
*workbench/chest gibi komutları kullanabilelim "repair" viplere ait olsun kabulümüz :)
* spawn alanı geniş olsun ve etrafında geniş bir boşluktan sonra tabeladan satın alınacak araziler yapılmış olsun herkes 1 arazi alabilsin market v.s. kurmak için gibi... spawnlarda 3x3- 9x9 gibi boşluklar cukurlar wgsiz yer olmasın.

[son maddeyi anlayamadıysanız diye :D spawn etrafında ws atabileceğimiz bir genişlik düz arazi 15-20 [kare yeterli sanırım]... onun etrafındada parsel parsel bölünmüş arada yollar geçen (tabeladan satın alınan) araziler...] ondan sonrasındaki araziler serbest olur... spawn kirlenmemiş olur diye düşünüyorum :)

aklıma gelen şeyler bunlar böyle bir sw kurcaksanız veya kurulu varsa ben duymamışsam diye lütfen beni cevaplayın yada yazın bakarım buraya böyle bir sw arayışındayım..

-yetki falan aramıyorum sadece oyuncuyum -boşa slot doldururum :D sw dolu gözükür :))) -

burak23

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar Kanalımın (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) sayfası olan bu
güzel sayfaya (
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
) Allah Rızası için davet ediyorum. 2 saniyenizi ayırırsanız Mutlu
olurum. Teşekkürler...

Skunkfu

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
valla Türkiye'ye lazım olan böyle bir sw bence eminim viplik almayıda düşünecek rahat eleman bulurlar böyle bir sw ama kuran yok. :D olmicakda sanırım demekki..