ARADIĞIN SERVER| ZeusOnline.nitrado.net | 1.8.X - 1.11 | Görevler | Kasa Açma | Pet | KONUYU INCELE!

Emristy

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Map alıntı, map alıntı diyip diyip duran insnacıklar. Map alıntı olduğu zaman ne oluyor ? galıba map'ı üstünüze yapacaksınız oyunun iç bölüm ve özellıklerı kalıtelı oldukdan sonra map alıntı olsa nolur olmasa nolur ? zaten o maplerı ınsanlar kullansın dıye koymuşlar. Alıntı alıntı dıyıp dıyıp demeyın artık kusacağım. Kardeşim yolundan devam et mapın alıntı olup olmaması birşeyi değiştirmez ileride kendı mapınıde yapmak ıstersen yaparsın map alıntı laflarını pek takma.

- Sivrisinek aslana vızlasa nolur. -

EyupSolak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Map alıntı, map alıntı diyip diyip duran insnacıklar. Map alıntı olduğu zaman ne oluyor ? galıba map'ı üstünüze yapacaksınız oyunun iç bölüm ve özellıklerı kalıtelı oldukdan sonra map alıntı olsa nolur olmasa nolur ? zaten o maplerı ınsanlar kullansın dıye koymuşlar. Alıntı alıntı dıyıp dıyıp demeyın artık kusacağım. Kardeşim yolundan devam et mapın alıntı olup olmaması birşeyi değiştirmez ileride kendı mapınıde yapmak ıstersen yaparsın map alıntı laflarını pek takma.

- Sivrisinek aslana vızlasa nolur. -
Teşekkürler takmıyoruz pek zaten :)

EyupSolak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Marketinizdekı tarım ürünlerin satışı çok ucuz en az 400 en fazla 1k olmalıdır. ve koylu takasa köyluye çürük et kemık vererek demir alırsak cok ıyı olur.
Dediklerinizi düşünücez teşekkürler

Meslek plugini, scoreboard, can barı pluginleri yüklenmiştir.

Sunucumuzun kişi sayısı 35'e çıkarılmıştır!

Bycakr

Ağır Eleştirici
En iyi cevaplar
1
Sunucuyu eskidendir tanıyorum yani 2016 Haziran ayındaki halinden beri şuanda açılmış olması gözüme takıldı.
Şimdiki reklam konusuna gayet güzel emek verilmiş fakat olmayan şeylerde eklenmiş ;
Örn. Kurallarımıza tıkladığımda siteye atıyor fakat opss yazısıyla karşılaşıyorum.
- Başarılar -

EyupSolak

Marangoz
En iyi cevaplar
0
Sunucuyu eskidendir tanıyorum yani 2016 Haziran ayındaki halinden beri şuanda açılmış olması gözüme takıldı.
Şimdiki reklam konusuna gayet güzel emek verilmiş fakat olmayan şeylerde eklenmiş ;
Örn. Kurallarımıza tıkladığımda siteye atıyor fakat opss yazısıyla karşılaşıyorum.
- Başarılar -
Yeni sitemizi yakında sizlere sunucağız.

Moonlight63

Sudan Çıkmış
En iyi cevaplar
0
Bot attack detected diyo giremiyorum oyuna önceden giriyodum şimdi giremiyorum nasıl düzelticem bunu ?

YgtGamingTR

Elmas Madencisi
En iyi cevaplar
0
Bir açıklama yapma gereksinimi duydum, genel bir cevap.
Evet Map alıntı survival sunucusu olduğu için spawn ile uğraşmaya gerek duymadık oyun içine önem verdik. Dış görünümü iyileştirmek için çalışmadık oyuncularla olan iç gelişime çalıştık. Sunucuyu açtık yediremeyen, bütün gün koltuk başında oturanlardan DDos saldırısıda yedik, bot saldırısı da biz böyle düşük seviyede kişilerle karşılaşacağımızı hiç düşünmedik. Sunucu tamamen kopya diyen var, buildim çok başarılı diye konuşurdun diyen de var yani iddialaşmadığımız şeylerde boş yere kendizi yormuşsunuz. Bir kez daha dediğim gibi dış tasarım her şey demek değildir evet alıntı. Özel mapa zaman harcayamadık var olanı açık kaynaklı olanı alıp düzenledik ekledik.

Yeni Güncelleme
√ Arena Eklendi.
Artık turnuvalar olacak.
√ Market fiyatları düzenlendi.
√ Buglar düzeltildi.

Yeni Güncelleme
29 Haziran 2016
√ Boss eklendi.
√ Küçük hatalar düzeltildi.
√ Vip paketinde indirim.​
dostum oyun dışı gerçekten çok etkiliyor bunu tecrübelerimden biliyorum
oyun içi ne kadar iyi olsada oyun dışıda okadar iyi olmalı.