[ARCHİTECTUS] Bırakıyorum..

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0

SELAM OLSUN SANA DUNYA

Merhaba değerli forum üyeleri,
her zamanki girişimle tekrar geldim karşınıza bu yazcaklarım belki bazılarını sevindirecek belki üzecek belkide banane ben astronot olacağım dedirtecek...
bir süre için Minecraft Dünyasında Küp Sanatlarına PvP'lere ara veriyorum uzun süredir minecraft ile uraştım
bir sürü dost kaybettim birsürüde kazandım
nedense benim olduğm yerde hep bir sorun oldu artık minecraft'ı rahat bırakıyorum...
belki ilerde birgün olur geri gelirim gelirsem'ki eğer
kavga etmeden değişmiş bir Harun bulucaksınız Karşınızda.

Herkese iyi günler Umrunda olmayıp okuyan bu kimki diyen tüh be kanka diyen ne oluyor yav diyen ve aklına gelecek lafları sarfeden arkadaşlara teşekkürler...

sizi son yapımla karşı karşıya bırakayım...
:odun::log::log::log::log::odun:
:odun::cam::cam::cam::cam::odun:
:odun::log::log::log::log::odun:
36 bloktan oluşuyor uzun uraş almadı teşekkürler.

:log::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::log:
Dialarla ve Sağlıcakla Kalın..
ForumminecraftTurk Ailesi...
:log::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::ecehver::log:

Son düzenleme:

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Yine bir gidiş, sonra tekrar ' dan geleceksin olympos da ikende bunu yapıyordun :)

RyuMoroi

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dostum artık uğraşcak işlerim var...
geri gelme ihtimalim düşük...
Yolun açık anlın pak olsun. Yüzünü öne eğilmesin yaptıklarından pişmanlık duyuyorsan sakın duyma yürekten yaptıysan ama yürekten yapmadıksan pişman olma desemde olacaksın. Elveda sana eski dost bugünkü düşman yolun açık olsun.

Architectus

HATA KODU 404: Üye Bulunamadı
En iyi cevaplar
0
Yolun açık anlın pak olsun. Yüzünü öne eğilmesin yaptıklarından pişmanlık duyuyorsan sakın duyma yürekten yaptıysan ama yürekten yapmadıksan pişman olma desemde olacaksın. Elveda sana eski dost bugünkü düşman yolun açık olsun.
1 gram pişmanlığım yok sadece minecraft sıktı artık başka sunucum var başka oyunlarda gerçek dostlarım var...
bana güvenen iş çevirmeyen yolum zaten yaptıklarımdan açıldı bu yüzden pişmanda değilim...
eğer yapmasaydım bu güzel arkadaşlarımı edinemeyecektim birileri engel koymuş önüme engeli kaldırdım sadece...

xXDavcerXx

damnant quod non intelligunt.
En iyi cevaplar
1
Her zaman bırakıyorum konularını sevmemişimdir takmam. Sadece altına şu sözü bırakırım;

"Çıktığın yerin kapısını kapatma. Bir gün işin düşer geri dönersen, keşke kapatmasaydım dersin...

TReaperTR

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Minecraft'ta bu zamana kadar Mimarlık yapan çok az kişi gördüm ve Mimarlardan birisi daha gidiyor...