_BurakGider_
Marangoz
- En iyi cevaplar
- 0
Arkadaşlar bana şimdi Arena PvP Plugin paketi lazım. PVP Arena değil. Badliondaki 2vs2 ,1vs1, sonra party kurma,mcsg modu,uhc modu filan bunların içerdiği plugin paketi lazım.Umarım anlatabilmişimdir.
Ama internette her yere baktım yok bi türlü bulamadım. bilmemnePVPNetwork sunucusunda ArenaPVP gelmişti bende baktım internete hiçbiryerde yokResmen sunucuyu yapmalarını istemişsin![]()
Şu anlık ftp bilgilerim yok server açıcağımda bu ayın sonuna doğru herşeyi hamachi serverim üzerinde deniyorum.ftp bilgilerini var ayarlanmış hallerini atayım. Hadi map de atarım sana
zaten benimde gidip plugin paketi yapıp map de yapıp ayarlanmış şekilde bir başkasının serverine atasım yokForumdaki üyeler ile hatta hiçbir yerde satın almış olduğunuz bilgileri paylaşmayın. Forumdan birisine paylaşırsın sonra çalınır , gelir yetkililere ekşirsin. Tamamen kendi üzerine almış olursun suçu.
" Sefa senlik bir sorunum yok sadece bilgilendirmek istedim. "
Öyle bir konudan bahsetmedim sana. Kişilerin bu konularda duyarlı olmasını rica ettim.zaten benimde gidip plugin paketi yapıp map de yapıp ayarlanmış şekilde bir başkasının serverine atasım yok![]()