Direkt eklesin demiyorum zaten. Mesela kabak tohumunun ench'ki hali arı'ya benziyor. Onu Arı yapabilirler.Forestry modunun resmen plugin halini istiyorsun fakat, Spigot/CraftBukkit Minecraft'a hiçbir şekilde arı eklenemez.
Dediğin modda arılar uçup gezmiyor ki, benzer bir şey yapılabilir aslında. Böyle efekt falan veriyorlardı kovanlarına yaklaşınca, şu 1.9 özelliği sayesinde birçok yeni doku da eklendiğine göre ki sadece isimle dahi yapılabilir, hoş bir şey olabilir yani.Forestry modunun resmen plugin halini istiyorsun fakat, Spigot/CraftBukkit Minecraft'a hiçbir şekilde arı eklenemez.
şu an konudaki 3 kişi pluginer zaten ._.Türk bi pluginer bulup ücretli bir şekilde kodlatabilirsin.
Ozaman teklif verinşu an konudaki 3 kişi pluginer zaten ._.
Aslında benim dediğim daha çok görsellik değilde sistemsellik. Mesela kaliteli arıları ve kraliçeleri melezleyerek süper-arı lar yapılabilir olması. Arı ne kadar kaliteliyse o kadar kaliteli bal yapar. Çok kaliteli bir bal da altın elma gibi canını doldurur vb. Ayrıca arılar farklı konularda uzmanlaşır. Mesela bir arı türü can dolduran bal yaparken diğeri koşmanı hızlandıran bir bal yapar vb. Forestry modundaki gibi.Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
Geyiğin kafasında takip ettiği gibi arıya benzeyen itemle(veya birkaç item birlestirilmesiyle) yapılabilir.
Adam burada armorstanda o şeyden dikmis armorStand.setItemInHand(new ItemStack(Material.DEAD_BUSH));
Cok basit gözüküyor Skriptlede, ah pardon D: