Arıcılık Üzerine Bir Server

Sadece arılarla oluşan bu server sizce tutar mı ?

• Evet. Ben oynarım.

Kullanılan: 23 65.7%
  • Hayır. Sanmıyorum

Kullanılan: 8 22.9%
  • Hayır Tutmaz. Ama yorumlarda belirttiğim özellikler olursa tutar.

Kullanılan: 3 8.6%
  • Evet Tutar. Ama yorumlarda belirttiğim özellikler olursa daha iyi olur.

Kullanılan: 1 2.9%

• Kullanılan toplam oy
    35

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0

Uzun süredir Minecraft'da plugin ile arıcılığa kafa yoruyorum. Biraz ilerleme kaydettim.
Ama aklımda bir soru oluştu. Acaba sadece arıcılık ile gelişilebilen bir server tutar mı ki.

Öncelikle şunu belirteyim. Serverde ench bulunmayacak. Arılarla ench tarzı geliştirmeler yapılabilecek.

40'a yakın farklı tür arı ve arı kraliçesi yapmayı planlıyorum. Her tür kendine has bir bal üretecek. Melez türler çift bal özellikli bal üretebilir.
ama mantiken 2.000.000 farklı arı olacak. Çünkü arılar random oluşuyor ve belirli bir hızları, güçleri ve üreme potansiyelleri var.

nesiller geçtikçe ve arılar iyi bir şekilde yetiştirilip arıların kötü yönleri asimile edilerek mükkemmel arılar ortaya çıkacak.

Örneğin: Fulya Arısı isimli bir tür jonquilla balı üretiyor. Bu bal öneli çünkü bu ballarla birleştirilmiş turtalar(pastalar), elmalar, havuçlar Madencilik hızını balın kalitesine göre 2-6 dakika kadar 3 katına çıkartıyor. Eğer bu jonquilla balını direkt tüketirseniz 30-40 saniye kadar madencilik hızınız 4 katına çıkıyor "ama 30 saniye sonra %30 ihtimalle bal zehirlenmesi yaşıyorsunuz :( Bu arı diğer arılardan farklı olarak melezlenme sırasında çok agresif davranıyor ve bu arıyı melezleme şansı çok düşük."
tırnak işareti içinde ve altı çizili yazılan bilgiler aslında altta bahsettiğim "deneyim kitapları" kısmında yazıyordu.

Özelliklerden birkaçı
Tabi her arı türünün kendine özgü istek ve gereklilikleri var. Bir arı türü 1 kovanda 2 adet kraliçe ile daha verimli çalışırken, bir arı türü Kraliçesiz daha verimli çalışıyor. Kraliçesiz çalışan bu arı türü kraliçeleri yokken çoğalamıyor ve belirli bir süre sonra kovandaki arı sayısı bitiyor.

Bir arı türü etrafında çok sayıda sarı çiçek(atıyorum.) isterken, bir arı türü ise karanlık ortam istiyor(karanlık ortam isteyen arılar en hızlı çoğalanlar.)

Tüm bu özellikler sunucudaki bazı görevler karşılığında kazanılan kitaplar sayesinde öğrenilecek.
Ben bu kitaplara deneyim kitapları diyorum. Serverde çok zaman geçirmiş kişilerin deneyim kitapları çok olacak ve bilgileride çok olacak.
İsterseniz öğrendiğiniz bu bilgileri yeni arıcılarla paylaşırsınız, isterseniz kimseye vermezsiniz ve bir Bee-Master olursunuz :)

Event Sistemi: Günlük eventler olacak. Bu eventlerde arı ve kraliçe bulma şansı (doğada arı yakalıyorsunuz.) %3-%5 (arıcılık yetenek ve aletlerinize göre) den %70'lere çıkacak birkaç dakikalığına

Şu ana kadar dediğim çoğu şey tamamen kafamda oluşturduğum şeyler. Kodlamaya başlamadım.
Sizce bu şekilde bir sunucu açılsa tutulur mu ? Yorumlarınızı bekliyorum :)

FyreUKl

Marangoz
En iyi cevaplar
0
20 Kişilik Falan Aç Bence Sunucu Beğenilirse Yükseltirsin Beğenilmezse Parana Fazla Yazık Olmaz Bu Arada Ben Aşırı Beğendim Çok Güzel Bir Fikir Kısacası Ben Oynarım Başkaları Hakkında Bilgim Yok .

KaanGunlu

Işık Taşı Madencisi
En iyi cevaplar
0
20 Kişilik Falan Aç Bence Sunucu Beğenilirse Yükseltirsin Beğenilmezse Parana Fazla Yazık Olmaz Bu Arada Ben Aşırı Beğendim Çok Güzel Bir Fikir Kısacası Ben Oynarım Başkaları Hakkında Bilgim Yok .
10 kişilik açmayı düşünüyorum.
+Qraliçe @rı isteriq atmiiiiiin api
-Torpil yok
+Peslük heruf ben senin vayra o ağzına qr@liçe @rı sok@rım lan pislik admin
-7ban xxxcCckBlackSiyahCcCooMLG
+ZAZAZAZA
-/ban xxxcCckBlackSiyahCcCooMLG torpil yok
@UchihaMadara
/ver xxxcCckBlackSiyahCcCooMLG ÜçünKraliçesi 1

Rookies

Demir Madencisi
En iyi cevaplar
0
tr de böyle serverlerin tutma ihtimali düşük oluyor tutulursada bırakılmıyor bilemedimki tehlikeli .