Ark Survival Evolved Hikayem.

XarlyTR

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Merhaba beyler.direk konuya giricem.Az sonra okuyacağınız şeyleri okumakta güçlük çekebilirsiniz.Çünkü çok karmaşık.hadi geçelim: ------------- : ark survival evolved hikayem: 2015 ark ı satın aldım.bir süre sonra öğrenmeye başladım.biraz öğrendikten 1-2 ay sonra renard diye bir çocukla tanıştım.çok iyi bi insandı.çok seviyordum.ragnarok u bilirsiniz.belki bazılarınız karanlık mağara yani silika mağarasınıda bilir.orda çok maceralar yaşamıştık.her gece anneme yalvarırdım uyumiyim biraz daha oyniyim de.hatta sabahları okula gittiğimde keşke hemen okul bitsede ahmet (adaşım) ile birlikte ark oynasam derdim.sonkurşun oynayanlar bilir KIZIL diye bir kabile vardı.o kabilenin içindede nays diye bir adam vardı.bize hep işkence yapardı.haraç keserdi.örnek: 100k metal kasın şu zaman getirin.istediği malzemeyi kasardık.sonra nays a vermeden sal yapıp üstüne ev yapıp kaçardık.ne günlerdi be.bir dilek hakkım olsa 100 dilek hakkı dileyip eski zamana dönmeyi,aberrationun,extinction packın hiç çıkmamasını isterdim.nerde o günler.keşke öyle bir şey olsa.keşke. --------------------------- bu hem güzel hem kötü anılarımı ark survival evolved i almamanız için size yazıyorum.sakın ama sakın Ark Survival Evolved i almayın ve aldırtmayın! benim gibi pişman olursunuz.her gün dua ettim.ama olmadı.aberration un piyasadan kalkması için herşeyi yaptım.her forumda yazdım.1 insan evladı destek olmadı.amacınız neydi?