ARK Survival Evolved Nedir?

EquiliBrium

Elmas Madencisi
Emekli
Mesajlar
885
En iyi cevaplar
1
Beğeniler
1,584
Puanları
2,770
Ruh hali
gamer.png

Ark-Survival-Evolved-Tam-sürüm-Ragnorak-DLC-Erteleme-fragparta.jpg

Ark Survival Evolved Nedir?
Herkese Merhabalar!
Bugün yine bir oyunu incelemek üzere toplanmış bulunmaktayız. İnceleyeceğimiz oyunun en azından bir kez duyma ihtimaliniz çok yüksektir. Çünkü oyun birçok kişi tarafından sevilmekte ve oynanmaktadır. Grafik bakımından iyi bir oyun olan ve başkalarıyla da oynayabileceğiniz bu oyunu eminim çok seveceksiniz.

Ark Survival Evolved Nedir?
Çocukluğumuzda bulunan dinozorları hala merak ediyor musunuz ? Bu soruya cevabınız evetse konuyu okumaya devam edin çünkü tam sizlik bir oyunum var. Ark Survival Evolved adlı oyunda doğaya ve dinozorlara karşı meydan okuyoruz. Tabii bunu yaparken bir üs veya bir yer inşa etmemek olmaz. Tabii etrafımızda bulunan dinozorları da kendimiz için kullanmasak büyük bir hata yapmış oluruz. Tabii koskoca dinozorları küçücük besinle eğitmek kolay değil. Bunu diğer açacağım konumda daha ayrıntılı anlatacağım için burayı geçiyorum. Ark Survival Evolved'de kendi yerinizi oluşturabileceğinizi söylemiştim. Bunun yanında dinozorların üstüne bile üsler kurabilir ve savaşabilirsiniz. Oyunda sıkılsanız bile başkalarıyla oynayacağınız için sıkılmazsınız.

Ark Survival Evolved Almaya Değer Mi?
Hem tek başınıza hem de başkalarıyla oynayabileceğiniz bu oyun gerçekten de hayatta kalma oyunları içinde önemli bir yer tutuyor bana göre. Tek başınıza oynayıp sıkıldığınızda bile başka sunuculara girip o sunucularda çeşitli üsleri patlatmak kulağa hoş gelmiyor, değil. Tabii başkalarıyla oynamaya geçmeden önce bile dinozorları eğitmek ve onların bulunduğu bir yerde bile hayatta kalmak kolay değil. Oyunu alıp almama konusunda aklınızda soru işareti varsa bunu silip bu oyunu almanızı öneririm. Oyun gerçekten de grafikleriyle olsun dinozorlarıyla olsun çok kaliteli bir oyun. Onun için bu oyunu sizlere tavsiye etmekteyim. Eğer sizin de oyun hakkında çeşitli fikirleriniz varsa aşağıda belirtebilirsiniz.

Evet, bir konuyu daha burada sizlerle noktalıyoruz.
İyi Forumlar!

 



Üst