Arkadaşıma Cs:Go Aldım

Secret_wither

Bedrock Kaşifi
En iyi cevaplar
0
Arkadaşım Çok Yalvardı Bende Aldı Cs:Go'yu ona :D O değilde çok istek gelirse forumda oyun çekilişi yapacam. Cs:go fln..

Son düzenleme:

Exo

Gray
Emektar Üye
En iyi cevaplar
0
Şahsi görüşümle yapılan davranışın örnekleri mevcut. Şu maddi durumları iyi olmayan insanlara yardım yapıp videoya kaydedipte sosyal medyaya koyan insanlar gibi bir konu olmuş. Yardım ediyorsanız hediye veriyorsanız lafını etmeyinki bir değeri olsun. Çekiliş için direk ayrı bir konu açmak daha uygun olurdu bence. Ki hani çekiliş yapıcaksanız kimseninde yalancı dediğini duymadım. En azından eski bir üye iseniz kayıt tarihiniz yakın değil ise güven artacaktır.

Frostyk

Kömür Madencisi
En iyi cevaplar
0
Ya ben cs:go almıştım mal gibi steamın şifresini unuttumm gitti cs:go gitti :'(

İnanılmaz

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
hayır çekiliş için açtım konuyu
direk desemki çekiliş yapyıroum kimse gelmez. Bu yalancı der.[DOUBLEPOST=1440010752,1440010708][/DOUBLEPOST]birde o parayı minecrafttan kazandım. Yani sende kazanabilirsin.
Hayır,görseldeki "Ağlama" kelimesinden dolayı.Yine de almışsın adama keşke incitmeden verseydin.

SüperAhmet

Altın Madencisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın bir iyiliği insanlara yayarsan o iyiliğin sevabı kalmaz.Örnek ben fakirlere para verdim yüklü miktarda diyelim bütün arkadaşlarıma yaydım.O zaman o iyiliğin sevabı kalmaz.

lSincapl

Nether Yerlisi
En iyi cevaplar
0
Yaptığın bir iyiliği insanların gözüne sokmana gerek yok. Çekiliş yapacaksan konu aç, bu şekilde yaptığın iyiliği etrafa yayıp "Bakın ben hediye ettim" falan diye dile getirmeye gerek yok. Boşuna dememişler "İyilik yap, denize at." diye. Arkadaşın adına sevindim gönlü açık bir dostu varmış ancak yine de bu tür konuların etrafta gösterilmesini sevmiyorum.