Ekran Alıntısı Aracı ile alıyorum görüntüyüPrt-Scrn ile mi alıyorsun ekran görüntüsünü?
Çalışmaya gelirsek sade olmuş. Çevre de çevre.[DOUBLEPOST=1406134035,1406133743][/DOUBLEPOST]Bu arada insanları dimdik tutma.
Oyunun fotoğraf kaydetme yeri var oradan kaydet otomatik shaderliyor hem de klitesini ayarlayabiliyorsun çok güzel.Ekran Alıntısı Aracı ile alıyorum görüntüyüBiliyorum dediklerinide yapıcaktımda hemen bir şey istedi bende çabucak yaptım bunu
senin montlu animasyon ne zamanBunun neresi animasyon ? Ayırca beğenmedim.
Hiçkimseye görüşünü sormadımki?? Ben sadece arkadaşım istedi diye koydum. Öylesine yapılmış birçalışma diyede belirttim zaten.Bunun neresi animasyon ? Ayırca beğenmedim.
Animasyon ne alaka diyorum bende ?Hiçkimseye görüşünü sormadımki?? Ben sadece arkadaşım istedi diye koydum. Öylesine yapılmış birçalışma diyede belirttim zaten.
Dostum animasyon olması için illaki video olması gerekmiyor.Animasyon ne alaka diyorum bende ?
Animasyon'un anlamını öğren gel.Kavga etmek istemiyorum ama bu animasyon değil.Dostum animasyon olması için illaki video olması gerekmiyor.
Bir tek sen animasyon diyorsun.Biz bu fan çalışmalarında bu resimlere animasyon diyoruz kusura bakma biz cahiliz.
Tamam arkadaşım cahilim ben cahilim kanıtladın ve bizden 5 mesaj kazandın tebrik ederim.Bir tek sen animasyon diyorsun.