Thraenkost
Lapis Toplayıcısı
- En iyi cevaplar
- 1
Lag yapmaz. Loop olayı yok. Bi anlayamadınız şunu.Factions Ve Survival İçin Önermiyorum Lag Yapar Ama Başarılı
Kardeşim benim sunucuda kaç tane skript var lag yapmıyor ?
Birde güzel olmuş +1
Lag yapmaz. Loop olayı yok. Bi anlayamadınız şunu.Factions Ve Survival İçin Önermiyorum Lag Yapar Ama Başarılı
Factions Ve Survival İçin Önermiyorum Lag Yapar Ama Başarılı
Factionda Zaten Factions Plugini Var Ve Survivalda xteam plugini var plugin skripten daha az lag yapar ve ağlamakta özgürsün
Ağlattın cidden.
Tamam orası doğruda fakat skript lag yapar derken loop mu kullandık ?Factionda Zaten Factions Plugini Var Ve Survivalda xteam plugini var plugin skripten daha az lag yapar ve ağlamakta özgürsün
Sent from my iPhone using Tapatalk
Bence Şöyle bir şey Olmalı:Biri Seni Arkadaşlıktan Çıkardınıktan 10 Dakika Boyunca Sen Ona Saldırabilirsin,Ama O Sana Saldıramaz.Yazmış olduğun skript karmaşıklığa yol açabilir, örneğin; Arkadaşı kendisine ihanet edip onu arkadaş listesinden çıkarıp ona saldırabilir. Bunu engellemek için de birisi arkadaş listesinden seni çıkardıysa otomatik olarak senin listenden de çıkarılması gerekir. Bu özellik var mı skriptin içinde ?
10 dakika değil de 1 dakikalık olabilir. 10 Dakika fazla bence :/Bence Şöyle bir şey Olmalı:Biri Seni Arkadaşlıktan Çıkardınıktan 10 Dakika Boyunca Sen Ona Saldırabilirsin,Ama O Sana Saldıramaz.
1 Dakika Gayet Kolay Shiftle Saklanabileceğin,1 Dakika Dolunca Da Öldürebilceğin Bir Süre.5 Dakika Iyidir.10 dakika değil de 1 dakikalık olabilir. 10 Dakika fazla bence :/