TheBlueDeath
Nether Yerlisi
- En iyi cevaplar
- 0
Adam troll beyler dağılın!!
G.Not: Dağılmayın şaka ya :-D
G.Not: Dağılmayın şaka ya :-D
bizden kaçmaz pnpG.Not: Dağılmayın şaka ya :-D
3 tane toprak kaz koyO Kopruyu tamamlıcan![]()
Herneyse Yap İşte3 tane toprak kaz koy
problem ?
g.not : tekrar ve tekrar selamın aleyküm xdd
acemisin sonuçtaHerneyse Yap İşte[DOUBLEPOST=1393866904,1393866848][/DOUBLEPOST]Bu Arada Parkur Çok Kötü Olmuş Demi
![]()
acemisin sonuçta
bulun artık laaaaan ---> gizli.not: buldun sonunda lan![]()
Onu Boswer Map Nasıl
anlamadı .s o gülücükden arkasını farenle seçmeyi dene[DOUBLEPOST=1393867173,1393867107][/DOUBLEPOST]
biraz kötü ama ilerdeki maplarınız daha güzel olur diye düşünüyorum ^^[DOUBLEPOST=1393867105,1393867056][/DOUBLEPOST]
Onu Boswer Map Nasıl![]()
Eed Kötü çünkü ilk kez yaptım sorunlarımı alıyorum ona gore duzeltıcemanlamadı .s o gülücükden arkasını farenle seçmeyi dene[DOUBLEPOST=1393867173,1393867107][/DOUBLEPOST]
biraz kötü ama ilerdeki maplarınız daha güzel olur diye düşünüyorum ^^
hani parkur falan çok kötü .s checkpointlerde yatak demode oldu komut bloğu var falan .sEed Kötü çünkü ilk kez yaptım sorunlarımı alıyorum ona gore duzeltıcem![]()
Şimdi müsait değilim yarın yapabilirimBirlikte şimdi bir map yapalımmı?
bi ara komutlarını bılıodum sonradan unuttum yapıcaktımdahani parkur falan çok kötü .s checkpointlerde yatak demode oldu komut bloğu var falan .s![]()
arkadaş heveslendim şimdi mapmı yapsam .s .s .sŞimdi müsait değilim yarın yapabilirim![]()
arkadaş heveslendim şimdi mapmı yapsam .s .s .s
checkpoint kodu : ./spawnpoint @a
benimde buildim çok iyi değil ^^ sistemlerim iyi ^^yarın yapalım beraber buildliğim çokta olmasa var
![]()