Çok eski bir web tarayıcısı kullanıyorsunuz. Bu veya diğer siteleri görüntülemekte sorunlar yaşayabilirsiniz.. Tarayıcınızı güncellemeli veya alternatif bir tarayıcı kullanmalısınız.
arkadaşla rbi mod vardı zombiler ile ilgili bi bakın pls
Arkadaşalar kimyasal X vardı o şişeyi canavarlara atınca onlar mutant oluyordu onun çabuk kurulum programını atabilecek varmı normal kurmayı bilmiyorumda
ama usta onlar direk mutant olarak geliyor ben bi iksir var onları öle mutant ypmak istiyorum ?[DOUBLEPOST=1393928870,1393874357][/DOUBLEPOST]hiç bilen yokmu ya
dostum bu modlar açlışması için bikaç dosya var ya onlar veriliyor kurulu dediğim o forgeli dosyayı snra o modarı çalışması için config dosyasını fln veriyorlar onları kastediyorum
Siz de bize katılın!
392 bin üye ile şüphesiz Türkiye'nin en büyük oyuncu forumuyuz; foruma kaydolarak Minecraft, GTA, CS: GO, LoL, PUBG ve diğer tüm oyunlar hakkında soru sorabilir, bilgi alabilir ve paylaşım yapabilirsiniz. Kaydolmak için tıklayın.
Bu site çerezler kullanır. Bu siteyi kullanmaya devam ederek çerez kullanımımızı kabul etmiş olursunuz.