normender2012
Zombi Katili
- En iyi cevaplar
- 0
Peki ma nigga senin oldumu sevdicegin ?
GT-S5830i cihazımdan Tapatalk 2 ile gönderildi
Tabi oldu ama 4 - 5 yıldır yok.Peki ma nigga senin oldumu sevdicegin ?
E tabi ki babam da kurtçu olunca doğal olarak yalnız kurt oluyorsun bir de tek çocuk olunca...Yalniz kurdum diyosun
Bilmiyorum ya yalnizlik bence cok iyi bir sey degilE tabi ki babam da kurtçu olunca doğal olarak yalnız kurt oluyorsun bir de tek çocuk olunca...
Yalnızlık %50 iyi %50 kötü olan bir şeydir.Bilmiyorum ya yalnizlik bence cok iyi bir sey degil
Gamzelerim falan olunca kendimi direk sevdiriyorum nedendir bilmem amaYalnızlık %50 iyi %50 kötü olan bir şeydir.
Bana genelde beni tanımayan beni ilk gören insanların sorduğu sorular ''Fen Lisesin de mi okuyorsun? - Derslerinin hepsi 5'mi? - Takdir Teşekkür falan düzenli olarak alıyor musun?'' gibi sorular olur ve cevabım hep hayır ve neden olur onlar ise tipinden dolayı derler.Gamzelerim falan olunca kendimi direk sevdiriyorum nedendir bilmem ama
Tipini merak ettim su anBana genelde beni tanımayan beni ilk gören insanların sorduğu sorular ''Fen Lisesin de mi okuyorsun? - Derslerinin hepsi 5'mi? - Takdir Teşekkür falan düzenli olarak alıyor musun?'' gibi sorular olur ve cevabım hep hayır ve neden olur onlar ise tipinden dolayı derler.
Bir de Fenerbahçelisin ++ sevdim seniHa bu arada Fenerbahceliyim