Arkadaşlar 10 gündür premium gelmedi ama destekden cevap geldi

BerkayS00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Arkadaşlar hatırlarsanız ben 3 gün önce bi konu açmıştım '7 gün oldu hala pre yok diye' sizde bana metin yazmıştınız o metine ceevap geldi, birisi bana bunu çevirebilirmi ? cevap=Due to a technical error, your purchase went through but a copy of the game was not added to your account. I have added a gift code to your account for the game instead, which you can redeem by logging in to your account at
Linki görebilmek için üye olmanız gerekiyor. Giriş yap veya üye ol.
and it will grant you a copy of the game. If you have any difficulties in the future, please don't hesitate to contact us. Burda ne demek istemişler ?

Mello01

Kızıltaş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teknik bir sorundan dolayı hesabı verememişler.Hediye kodu vereceklermiş

BerkayS00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
5 mi :o benim üzerimde rekor denemesi yapıcaklar heralde bi insan 15 gün nasıl avutulur falan diye :(
birde sanırım benden yeni hesap açmamı istiyor değilmi ? Gift codeyi girmek için

Külse02

Taş Madencisi
En iyi cevaplar
0
Teknik bir sebepten ötürü oyunun kopyası sizin hesaba eklenmemiştir,sizin hesabınıza bir hediye kodu verdik,bunu mojang hesabınızdan aktif edebilirsiniz.Eğer gelecekte bir sorun olursa bize söylemekten çekinmeyin.
Kısa bir çeviri ama tamamen bunu diyor.
Ama kod geldi mi sana önemli olan o...

BerkayS00

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
Teknik bir sebepten ötürü oyunun kopyası sizin hesaba eklenmemiştir,sizin hesabınıza bir hediye kodu verdik,bunu mojang hesabınızdan aktif edebilirsiniz.Eğer gelecekte bir sorun olursa bize söylemekten çekinmeyin.
Kısa bir çeviri ama tamamen bunu diyor.
Ama kod geldi mi sana önemli olan o...
bana kod falan gelmedi bu kodu nereye gönderecekler ?[DOUBLEPOST=1435354315,1435353959][/DOUBLEPOST]Arkadaşlar mojanga girdsim baktım altta kod yazıyor herekse teşekkürler sorunum halloldu :)