arkadaşlar acil yardım istiyorum. lütfen. ne olur yardım edin.

minecraftsızkal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
minecraftı yükledim. zeplin modunu yükledim. sonra tekrar başka bir mod yükledim. bunlar olduktan sonra ekran siyahlaştı ama onu düzelttim. force update yaparak. force update yaptım ama sonrada yaptığım binalarımın ve metaryallerimin rengi gitti hepsi beyaz oldu. ne kadar yeniden indirip yüklesemde oyunu düzeltemedim lütfen yardım edin lütfen. ben daha yeni başladım oyuna lütfen yardım edin.

xxataberk12

Lapis Toplayıcısı
En iyi cevaplar
0
minecraftı yükledim. zeplin modunu yükledim. sonra tekrar başka bir mod yükledim. bunlar olduktan sonra ekran siyahlaştı ama onu düzelttim. force update yaparak. force update yaptım ama sonrada yaptığım binalarımın ve metaryallerimin rengi gitti hepsi beyaz oldu. ne kadar yeniden indirip yüklesemde oyunu düzeltemedim lütfen yardım edin lütfen. ben daha yeni başladım oyuna lütfen yardım edin.
o koydugun blocklar diğer yüklediğin modlardaki blocklar o blockların texturesi gittiği için beyaz çıkmıştır modları yükle düzelir

minecraftsızkal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
dediğiniz bütün herşeyi yaptım tekrar yükledim. olmadı. sonra hepsini sildim oyunu burdan da indirdim enson hali bu.

minecraftsızkal

Ağaç Yumruklayıcı
En iyi cevaplar
0
arkadaşlar ben ciddiyim. oyunu daha yeni yükledim. ve durmadan duvarlarda böyle beyaz görünüyo, cidden sizinle oyun oynamıyorum lütfen yardım edermisiniz?